Αρης: Ενοχλήσεις στη μέση ο Σάσα

Αρης: Ενοχλήσεις στη μέση ο Σάσα gpagosΤετ, 10/28/2020 - 15:14

Ο Λούκας Σάσα ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίον έκανε (28/10) ατομικό πρόγραμμα και δεν ακολούθησε τον ρυθμό της κανονικής προπόνησης του Αρη. 

Στον Αρη βέβαια, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρίσκονται εν αναμονή των νέων τεστ για κορωνοϊό, Πέμπτη ή Παρασκευή και για το τι θα γίνει με το παιχνίδι Αρης-Αστέρας Τρίπολης που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, με προγραμματισμένη ώρα έναρξης στις 15:00.

Η επίσημη ενημέρωση του Αρη έχει ως εξής: 

"Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν και σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ με το πρόγραμμα να αναλώνεται σε ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Ο Λούκας Σάσα ακολούθησε μέρος του προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off gpagos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λούκας Σάσα Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Λούκας Σάσα, ο Βραζιλιάνος μέσος του Αρη, ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση για αυτό και έκανε ατομικό πρόγραμμα Article publish on Τετ, 10/28/2020 - 15:14 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα