Άρης: Δύσκολα Μαντσίνι, Γκάμα για Απόλλωνα

Η τεχνική ηγεσία του Άρη έφυγε με μεγάλη χαρά χθες (27/9) από το Περιστέρι, λόγω της νίκης της ομάδας στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά και έναν μεγάλο προβληματισμό, καθώς τρεις παίκτες βγήκαν τραυματίες στη διάρκεια του ενενηντάλεπτου κι έγιναν αλλαγή. Ο λόγος, βεβαίως, για τους Φαμπιάνο, Μαντσίνι και Γκάμα, οι οποίοι σήμερα εξετάστηκαν ενδελεχώς από το ιατρικό επιτελείο και διαπιστώθηκε ότι οι δύο τελευταίοι οριακά προλαβαίνουν την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης (2/10), εντός

έδρας, για την 5η αγωνιστική της Super League 1.

Συγκεκριμένα, ο Μαντσίνι έχει πρόβλημα στο δικέφαλο και ο Μπρούνο Γκάμα στον τένοντα του ορθού μηριαίου. Και για τους δύο τα πράγματα είναι οριακά και ο Άκης Μάντζιος θα τους περιμένει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (1/10). Οι περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι να μην απολύτως έτοιμοι, όμως, αυτό είναι κάτι που θα φανεί καλύτερα τις επόμενες ημέρες.

Ο Φαμπιάνο έχει πρόβλημα στον προσαγωγό. Ο Βραζιλιάνος, πάντως, μάλλον προλαβαίνει να είναι έτοιμος το ερχόμενο Σάββατο. Από τους προϋπάρχοντες τραυματίες, Λούμορ, Ιτούρμπε και Μπερτόγλιο, οι δύο τελευταίοι είναι που συνέχισαν και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας και ενδυνάμωσης. Ο Λούμορ μπήκε σήμερα σε κανονικό πρόγραμμα και πλέον υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα