Άρης: Από τερματοφύλακα μέχρι… επιθετικό (vid)

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα στη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει είχε προειδοποιήσει για τις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ του Άρη και με τις αποδεσμεύσεις καθώς κάποιοι παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες αλλά και με την έλευση παικτών που θα δώσουν επιλογές στον Απόστολο Τερζή. 

Η πρώτη περίοδος κύλησε περισσότερο σε ό,τι αφορά στις αποδέσμευσης και στη λύση συνεργασιών.

Ξεχωριστή περίπτωση είναι αυτή του Μαζικού με τη μετεγγραφή του παίκτη στη Σερβέτ υπό την έννοια ότι ο Άρης

πήρε χρήματα για για τη λύση της συνεργασίας με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. 

Μένει να φανεί τι θα γίνει με τις περιπτώσεις του Νταμπό, του Γκρέι, του Ενκουλού, παίκτες που έχουν συμβολαιο αλλά δεν είναι σε πρώτο επίπεδο συνεργασιών.

Επίσης ερωτηματικό υπάρχει και για τον Πίρσμαν ενώ το συμβόλαιο του Ιτούρμπε τελειώνει και αυτή τη στιγμή το πιθανότερο είναι ότι ο παίκτης δεν θα συνεχίσει στον Άρη.

Ο Ετέμπο έκανε μια καλή σεζόν αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα προχωρήσει σε συνέχιση της συνεργασίας με τον παίκτη που ήταν δανεικός από τη Γουότφορντ. Υπάρχει ο Καμάτσο που επίσης ο δανεισμός τελείωσε και πολύ γρήγορα φάνηκε ότι και εκεί ο Άρης δνε θα συνεχίσει ενώ “παγωμένο” παραμένει το θέμα του Σιαμπάνη. Και βέβαια, νωρίς ο Παλίκουτσα είχε ξεκαθαρίσει ότι στην ομάδα δεν θα παραμείνει ο Καμαρά.

Ο Άρης κινείται για την ενίσχυσή του από τη θέση του τερματοφύλακα και για αυτό ακούστηκαν τα ονόματα του Χουτεσιώτη και του Τσιφτσή. Θέλει κεντρικό αμυντικό για να υπάρχουν επιλογές μετά τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς. Θέλει αριστερό μπακ (ίσως και δύο) και σίγουρα έναν ακόμη παίκτη στους χαφ, αμυντικό μέσο. 

Μεσοπιθετικά θέλει σίγουρα ενίσχυση στις πτέρυγες ενώ μένει να φανεί και τι θα γίνει με μετεγγραφολογία γύρω από τον Πάλμα και δεδομένα θέλει και επιθετικό. Η ανάγκη για τις επιλογές υπάρχει την ίδια στιγμή που ο Άρης μπαίνει (15/6) στο γήπεδο για την έναρξη, ουσιαστικά, της προετοιμασίας. 

Keywords
Τυχαία Θέματα