Αράο: “Πήραμε κάποιες λάθος αποφάσεις, πρέπει να βελτιωθούμε”

Ο Γουίλιαν Αράο μίλησε στη NOVA μετά το τέλος του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού στο “Κλεάνθης Βικελίδης” απέναντι στον Άρη. Μεταξύ άλλων, στάθηκε στα λάθη.

Στην αρχή είπε: “Δεν θα συμφωνήσω ότι ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου, θα πω ότι παίξαμε με έναν τρόπο που είχε ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο,

κάναμε ευκαιρίες, βέβαια δεχθήκαμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δημιουργήσαμε την κατάσταση που θέλαμε και βεβαίως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, αναμφισβήτητα δεν κάναμε αυτό που έπρεπε και ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα δικά μας λάθη”.

Για τα λάθη συμπλήρωσε: “Αυτό είναι αλήθεια. Είναι πολλά τα λάθη, πρέπει να το αποδεχτούμε, πήραμε κάποιες λάθος αποφάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να βελτιωθούμε”.

Για το ότι ο Παναθηναϊκός έχασε βαθμούς και πλησίασαν οι άλλες ομάδες, είπε: “Η αλήθεια είναι ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Για μένα είναι η πρώτη μου χρονιά εδώ φέτος. Ήξερα ότι είναι μια δύσκολη έδρα. Από εκεί και πέρα, δεν βλέπουμε τι κάνουν οι αντίπαλοι, δεν κοιτάμε τους άλλους, κοιτάμε τον εαυτό μας, εμείς ξέρουμε ότι πάντα πρέπει να κερδίζουμε όλους τους αγώνες, είτε παίζουμε εκτός έδρας, είτε εντός έδρας. Αυτό δυστυχώς απόψε δεν ήταν δυνατόν”.

Πρόσθεσε: “Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε αντιπάλους που θεωρούνται άμεσοι αντίπαλοι στη συγκεκριμένη περίπτωση. Από εκεί εκεί και πέρα, έχουμε χάσει τους τρεις βαθμούς, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Στον αποψινό αγώνα, στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι τα πήγαμε καλά, στο δεύτερο ημίχρονο όχι και τόσο. Από εκεί και πέρα, υπήρχαν και κάποια θετικά, τα καλά διαστήματα. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε πιο συμπαγής σαν ομάδα και να παίξουμε τα παιχνίδια μας για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα