Αποσύρεται από τα παρκέ ο Πέτουγεϊ

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί άμεσα από την ενεργό δράση, καθώς όπως τόνισε δεν μπορεί να βοηθήσει τον Άρη. Ο Αμερικανός παίκτης ευχαρίστησε όλους τους συμπαίκτες και προπονητές, που είχε κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Αρχικά, ο 32χρονος παίκτης έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Εάν δεν μπορώ πια να προσφέρω στο γήπεδο, ήρθε η ώρα για εμένα σταματήσω το μπάσκετ. Είμαι χάλια, παίρνω την ευθύνη να αποσυρθώ τώρα για το καλό της
ομάδας μου. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές που είχε κατά τη διάρκεια της καριέρας μου και όλες τις ομάδες στις οποίες έχω παίξει και που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτές. Ήμουν πάντα ο τελευταίος άνθρωπος που θα μπορούσε να πετύχει και είμαι περήφανος για όλες τις καλές στιγμές που είχα στο μπάσκετ. Και είχα κάποιες σπουδαίες στιγμές».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία: «Ειδικά όταν οι διαιτητές με κοροϊδεύουν σαν να είμαι… πρωτάρης και σφυρίζουν όταν αναπνέω κοντά σε έναν αντίπαλό μου, τότε ναι ήρθε η ώρα να σταματήσω».

Οι Ντέιβιντ Λόγκαν και Μαρκίζ Χέινς προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, όμως ο ίδιος υπογράμμισε: «Τελείωσε για εμένα παιδιά».

Τέλος, ο Πέτγουεϊ έγραψε για τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του: «Αυτή η καταραμένη σεζόν το 2015 με γαμ… Ωστόσο το λάθος ήταν δικό μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα