Λοτζέσκι: «Συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό»

Ο Ματ Λοτζέσκι υπογράμμισε πως δεν έδωσε σημασία στα συνθήματα των φιλάθλων του Ολυμπιακού και υπογράμμισε πως αυτό που τον νοιάζει είναι να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό Superfoods στην επίτευξη των στόχων του. Ο Αμερικανός παίκτης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη δεύτερη εφετινή νίκη του «τριφυλλιού» στο ΣΕΦ και τόνισε πως ο ίδιος έχει ακόμα αρκετά περιθώρια βελτίωσης.
Ο Λοτζέσκι μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη νίκη στο ΣΕΦ: «Ο τρόπος που προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα ήταν πολύ καλός. Κάναμε από την αρχή του αγώνα ένα καλό παιχνίδι, μείναμε συγκεντρωμένοι, ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα και τους πιέσαμε. Νομίζω ότι κλειδί ήταν η άμυνα και τα ρίσκα που πήραμε».

Για την πίεση που είχε η ομάδα του: «Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια. Δεν υπάρχει χρόνος να σε παίρνει από κάτω και να στενοχωριέσαι. Ό,τι έγινε έγινε, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Πήραμε μια μεγάλη νίκη και τώρα έχουμε τρία παιχνίδια σε έξι μέρες. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, γιατί δεν μπορείς να παίρνεις τίποτα σαν δεδομένο».

Για τη δική του εμφάνιση: «Ήταν μια καλή εμφάνιση, και για την ομάδα και για μένα. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Το κλίμα ειδικά εδώ είναι δύσκολο. Εγώ προσπαθώ να περάσει τελείως ο τραυματισμός μου, να βρω τα πατήματά μου και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ».

Για τα συνθήματα σε βάρος του: «Δεν κατάλαβα πολύ καλά τι έλεγαν, αλλά έτσι είναι στον αθλητισμό. Ο κόσμος μπορεί να λέει ό,τι θέλει, δεν έχω πρόβλημα. Εγώ προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και αν βοηθώ την ομάδα μου. Αυτό με νοιάζει».
Keywords
Τυχαία Θέματα