Απομακρύνεται ο Σιμόες

Σε αδιέξοδο οδεύουν οι επαφές της ΑΕΚ με τον Αντρέ Σιμόες, για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών και μετά το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του Πορτογάλου μέσου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διαφορά που χωρίζει τις δυο πλευρές τη δεδομένη χρονική στιγμή φτάνει τις 300 χιλιάδες ευρώ. Η διοίκηση της ΑΕΚ φέρεται αποφασισμένη να μην ανεβάσει την προσφορά
της για τον Πορτογάλο μέσο, ο οποίος από την πλευρά του αξιώνει ετήσιες οικονομικές απολαβές, που θα φτάνουν τις 800 χιλιάδες ευρώ. Οι «κιτρινόμαυροι» προσφέρουν 500 χιλιάδες ευρώ και έχουν ξεκαθαρίσει στην πλευρά του παίκτη, πως δεν θα προχωρήσουν σε νέα βελτιωμένη πρόταση. Ο 29χρονος μέσος από την πλευρά του έχει στρέψει την προσοχή του στην ξένη αγορά, αναζητώντας κάποια πρόταση κοντά στις οικονομικές απαιτήσεις του.

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ φέρεται να αναζητεί έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή, τον οποίο σκοπεύει να αποκτήσει τον Ιανουάριο, προκειμένου να καλύψει το κενό που θα αφήσει ενδεχόμενη αποχώρηση του Σιμόες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η προσοχή των «κιτρινόμαυρων» έχει στραφεί στους Νέναντ Κρίστισιτς και Νεμάνια Ραντόγια, όμως εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το αν παραχωρηθεί από τον Ιανουάριο ο Σιμόες, εφόσον υπάρξει κάποια πρόταση από το εξωτερικό. Προς αποχώρηση είναι και ο Αϊντάρεβιτς, ο οποίος φέρεται να αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Keywords
Τυχαία Θέματα