Αρκετές αλλαγές στην Κρήτη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να ετοιμάζει για το βασικό σχήμα τον Γκιλιέρμε, τον οποίο αναμένεται να χρησιμοποιήσει στη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών, στο 4-2-3-1 που ετοιμάζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του
τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος είναι τραυματίας και αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Γιάγια Τουρέ σε ρόλο επιτελικού μέσου. Παράλληλα, για την κορυφή της επίθεσης ο προπονητής του Ολυμπιακού φέρεται πως ετοιμάζει τον Δημήτρη Μάνο, προκειμένου να έχει ξεκούραστο τον Γκερέρο για τον αγώνα του Europa League με αντίπαλο τη Ντουντελάνζ. Ο Έλληνας επιθετικός είχε αποχωρήσει με πρόβλημα από την προπόνηση της Πέμπτης, όμως θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τον Γιαννιώτη στην εστία και τους Βούκοβιτς και Μεριά στο κέντρο της άμυνας. Οι Ελαμπντελαουί και Κούτρης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Νάτχο και Γκιλιέρμε στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι τρεις μεσοεπιθετικοί θα είναι οι Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε και Τουρέ, με τον Μάνο στην κορυφή της επίθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα