Απολογήθηκαν Βόλος και Άρης – Τι υποστήριξαν

Την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1 σχετικά με όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή (7/11) στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού, στο περιθώριο της αναμέτρησης Βόλος-Άρης για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, περιμένουν εντός της ημέρας (12/11) οι δύο σύλλογοι.

Οι δύο ΠΑΕ απολογήθηκαν το πρωί διά των νομικών εκπροσώπων τους και πλέον

περιμένουν το πόρισμα του Αθλητικού Δικαστή. Από την πλευρά του, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Βόλος, Χάρης Γρηγορίου, υποστήριξε ότι η ΠΑΕ Άρης δεν ζήτησε και δεν έλαβε εισιτήρια για τον αγώνα, παρά μόνο σαράντα προσκλήσεις που εδικαιούτο. Από εκεί και πέρα, όπως είπε, η ΠΑΕ Βόλος δεν διέθεσε εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη, που προσέγγισαν το Πανθεσσαλικό, καθώς τα εκδοτήρια του Σταδίου άνοιξαν στις 10 π.μ. κι έκλεισαν στις 10:30 π.μ.. Οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας μπήκαν στις κερκίδες χωρίς εισιτήρια, όπως προκύπτει από τις εκθέσεις του παρατηρητή αγώνα και της Αστυνομίας. Κατέληξε δε υποστηρίζοντας ότι τα εισιτήρια που εμφάνισε η ΠΑΕ Άρης στο δικαστήριο, ως αποδεικτικά στοιχεία, είναι πλαστά.

Από τη δική του πλευρά, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Άρης, Παναγιώτης Μπιλίρης, υποστήριξε ότι ενώ οι “κίτρινοι” δεν ζήτησαν εισιτήρια, η ΠΑΕ Βόλος πώλησε την ημέρα του αγώνα εισιτήρια στους φίλους της ομάδας, χωρίς ΑΜΚΑ. Αυτό σημαίνει, όπως είπε, ότι η ΠΑΕ Βόλος έχει την ευθύνη για ό,τι συνέβη. Τόνισε δε ότι η έκθεση της Αστυνομίας αναφέρει ότι οι οπαδοί του Άρη μπήκαν στο γήπεδο μεμονωμένα, με εισιτήρια, στη συνέχεια ομαδοποιήθηκαν και εμφάνισαν τα διακριτικά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα