Γιουβέντους: Ξεφορτώνεται παίκτες ο Αλέγκρι

Ο Κουλουσέφσκι εντάχθηκε στη Γιουβέντους με μια συμφωνία 44 εκατομμυρίων ευρώ από την Αταλάντα το 2019 και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσει τον Ιανουάριο. Έπαιξε την πρώτη του πλήρη σεζόν στη Serie A ως δανεικός στην Πάρμα, σκοράροντας 10 γκολ και δίνοντας εννέα ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, δεν κατάφερε να δικαιολογήσει την τιμή του κατά τη διάρκεια του ενάμιση έτους του στο Τορίνο. Ως εκ τούτου, οι μπιανκονέρι

είναι ανοιχτοί στο να ακούσουν προσφορές για τον 21χρονο.

Ο Κουλουσέφσκι έχει κατά μέσο όρο 32 λεπτά ανά παιχνίδι αυτή τη σεζόν και σαφώς δεν είναι στα πλάνα του προπονητή. Ξεκίνησε μόνο σε τρία παιχνίδια βασικός και έπαιξε σε ολόκληρο παιχνίδι μόνο μία φορά. Η αξία του στον ισολογισμό της Γιουβέντους είναι περίπου 25 εκατ. ευρώ, δηλαδή πόσα πρέπει να κερδίσει η Γιουβέντους από την πώληση του παίκτη για να αποφύγει απώλεια κεφαλαίου. Οι Ιταλοί έχουν αρκετά κενά να καλύψουν και χρειάζονται τουλάχιστον έναν νέο μέσο και έναν επιθετικό είτε τον Ιανουάριο, είτε στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, η πανδημία του COVID έχει επηρεάσει τα οικονομικά του συλλόγου, επομένως η Γιουβέντους δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεγάλες κινήσεις χωρίς να πουλήσει ορισμένους από τους παίκτες της.

Ο Άαρον Ράμσεϊ είναι επίσης ένας ποδοσφαιριστής που προσπαθεί η Γιουβέντους να ξεφορτωθεί. πρώην παίκτης της Άρσεναλ είναι ένας από τους πιο κερδισμένους της Γιουβέντους, αλλά έχει δυσκολευτεί με τραυματισμούς στο Τορίνο και έχει παίξει μόνο πέντε παιχνίδια αυτή τη σεζόν. Υπήρχαν αναφορές ότι η Γιουβέντους ήταν σε συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του, αλλά ο Ουαλός διεθνής δεν είναι διατεθειμένος να ακυρώσει το συμβόλαιό του και τα 7 εκατομμύρια ευρώ που κερδίζει το χρόνο, και το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2023.

Παρά τα δύο γκολ του στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ο Γουέστον ΜακΚένι είναι ένας ακόμη παίκτης που θα μπορούσε να φύγει από τη τον Ιανουάριο για μια προσφορά της τάξης των 30 εκατομμυρίων ευρώ. Η Γιουβέντους χρειάζεται χρήματα για να αυξήσει το μεταγραφικό της μπάτζετ και πρέπει να κάνει χώρο για τουλάχιστον δύο νέους παίκτες. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι μπιανκονέρι είναι ανοιχτοί στο να ακούσουν προσφορές από το Βόρειο Λονδίνο.

Αν καταφέρει να πουλήσει τον Κουλουσέφσκι και τουλάχιστον έναν άλλο παίκτη, η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να αποκτήσει έναν μέσο και έναν επιθετικό. Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα είναι ο Νο.1 στόχος της. Ο 21χρονος είναι απίθανο να μετακομίσει στην Άρσεναλ ακόμα κι αν οι Κανονιέρηδες είναι έτοιμοι να προσφέρουν έως και 80 εκατομμύρια ευρώ τον Ιανουάριο. Η Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε είναι επίσης σε επιφυλακή για τον πολλά υποσχόμενο επιθετικό. Τέλος, οι Τσουαμενί (Μονακό), Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Βίτσελ (Ντόρτμουντ) παρακολουθούνται για να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα