ΕΟΚ: Έλεγχος οικονομικών σε βάθος 8ετίας

Πρόσκληση σε ορκωτούς λογιστές που θα ελέγξουν τα οικονομικά στοιχεία της ΕΟΚ, από το 2013 και μέχρι την ολοκλήρωση των θητειών της προηγούμενης διοίκησης στις 31 Μαρτίου 2021, θα εισηγηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΟΚ, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Λιόλιος.

Η αρχική πρόθεση του κ. Λιόλιου, όταν ανέλαβε την διοίκηση της ΕΟΚ, στις 12 Σεπτεμβρίου,

ήταν η ομαλή μετάβαση στην αποδοχή της οικονομικής κατάστασης που παρέλαβε. Η αλλαγή της στάσης του, αιτιάζεται σε συμφωνίες οικονομικών συμβάσεων που ανανεώθηκαν πριν από την λήξη της προηγούμενης, αιρετής διοίκησης και κρίνονται ως δεσμευτικές για την επόμενη διοίκηση της ομοσπονδίας, καθώς και ζημιογόνες, γιατί έχει διαφανεί η άρνηση λύσης τους, από τα έτερα μέρη των συμφωνιών που είναι φυσικά πρόσωπα.

Οι συμβιβαστικές λύσεις που προτάθηκαν από τον Βαγγέλη Λιόλιο και τους άμεσους συνεργάτες του, έχουν απορριφθεί και πιθανότατα θα ακολουθηθεί η δικαστική οδός για την επίλυση των διαφορών.

Ο οικονομικός έλεγχος από τους ανεξάρτητους ορκτωτούς λογιστές θα αφορά χρονικά, το διάστημα των 8 τελευταιών ετών και αναμένεται να διαρκέσει περίπου δυο μήνες, ενώ της τελευταίας οχταετίας, ενώ τα αποτελέσματα του ελέγχου θα δημοσιοποιηθούν στη γενική συνέλευση του ερχόμενου Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα