Απόλλων Λάρισας-Ξάνθη 1-1: Μοιρασιά με... buzzer beater

Απόλλων Λάρισας-Ξάνθη 1-1: Μοιρασιά με... buzzer beaterosinteliΚυρ, 01/17/2021 - 17:04

Με αυτογκόλ του Γιούρμαν στις καθυστερήσεις, ο Απόλλων Λάρισας έσωσε τον βαθμό κόντρα στην Ξάνθη, στην πρεμιέρα της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Σιατραβάνη, γκολ

το οποίο, όμως, ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Παρόλα αυτά, ο ΑΟΞ δεν επηρεάστηκε και δύο λεπτά αργότερα βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα με πλασέ του Μπριλάντε.

Ο Απόλλων έβγαλε αντίδραση, απείλησε στο 25' με τον Αθανασιάδη και δικαιώθηκε για την επιμονή του στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Μπαλογιάννης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Γιούρμαν στην προσπάθεια να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.  

Απόλλων Λάρισας (Μάγγος): Γλύκος (87' λ.τρ. Τάλισον), Μόρας, Γκόλιας, Καρρίκι, Χατζής, Μπάλλας (75' Μπάλλας), Τζοβάρας (60’ Τασιούλης), Σκούπρα, Αθανασιάδης, Λίταινας, Μπαστιάνος (75' Μπαλογιάννης).

Ξάνθη (Πόποβιτς): Μπέντο, Στάθης, Κέβιν Γκαρσία (80' Παντελιάδης), Τσαμούρης (80' Τεσίγια), Τ. Παπάζογλου (62’ λ.τρ. Γιουρμάν), Βέρκερ, Δημούτσος (80' Θυμιάνης), Μπριλάντε, Θ. Παπάζογλου, Τάτος, Σιατραβάνης (56' Έμπερτ).
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 2 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απόλλων Λάρισας - Ποδόσφαιρο Ξάνθη - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απόλλων Λάρισας ΕΛΛΑΔΑ Με αυτογκόλ του Γιούρμαν στις καθυστερήσεις, ο Απόλλων Λάρισας έσωσε τον βαθμό κόντρα στην Ξάνθη, στην πρεμιέρα της Super League 2.

Article publish on Κυρ, 01/17/2021 - 17:04 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα