Αποκλειστική συνέντευξη με τον... αναλυτή ποδοσφαίρου Μπάμπη Καναπεδάτο

Αποκλειστική συνέντευξη με τον... αναλυτή ποδοσφαίρου Μπάμπη ΚαναπεδάτοdstroumbΣάβ, 03/13/2021 - 11:04

Σήμερα θα γνωρίσουμε τον Μπάμπη Καναπεδάτο, αναλυτή, με πτυχίο προπονητικής από το T.W.A.F.S.P. University of London, απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ και με doctora στην επιστήμη της μπάλας, ο οποίος θα μας αναλύσει γιατί ο Ολυμπιακός έπαθε "Τακαμούρι" στο ματς

με την Άρσεναλ.   

Ο Μπάμπης, με πολυετή παρουσία στην εξέδρα και στον καναπέ, έχει ατελείωτες ώρες "πτήσης" πάνω στο θέμα του ποδοσφαίρου και οι αναλύσεις του είναι "τσεκουράτες" γιατί πάνω απ' όλα θέλει το καλό της ομάδας του. 

Στην περίπτωση του Μπάμπη "του" Καναπεδάτου η ομάδα του είναι ο Ολυμπιακός

Ο Μπάμπης ξέρει πότε πρέπει να πει... αλήθειες, πότε πρέπει να χαρίσει στο κοινό τις πλούσιες γνώσεις του πάνω στην προπονητική, στο σκάουτινγκ, στο μανατζεριλίκι και στο ποδόσφαιρο το ίδιο. 

Έχει γνώσεις και για το πώς βελτιώνεται ή γιατί μία ομάδα δεν έχει καλή φυσική κατάσταση. Ο Μπάμπης, ποιος Μπάμπης, ο Μπάμπαρος έχει γνώσεις πολύτιμες και τις χαρίζει μόνο όταν... χάνει η ομάδα του. 

Την Πέμπτη (11/03) ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Άρσεναλ και ο Μπάμπης αισθάνθηκε μέσα του την ανάγκη να μας χαρίσει τις γνώσεις του. Να μας κάνει πιο σοφούς και να δείξει στους ερυθρόλευκους τι λάθη έχουν κάνει κι έφτασαν να χάνουν από ομάδα του Big5 της Premier League

Ας δούμε το... σκάουτινγκ ριπόρτ του Μπάμπη Καναπεδάτου λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ. 

- "Μία ομάδα που θέλει να κάνει πράγματα στην Ευρώπη δεν δίνει τον Σισέ. Τον Σισέ δεν τον δίνεις". 
- Ναι, αλλά τον Σισέ τον είχες βγάλει ανίκανο και γκελαδώρο μετά το παιχνίδι με τη Μίλαν στο Μιλάνο, με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ... Βέβαια ήταν κορυφαίος με τη Μίλαν στο Καραϊσκάκη, σκόραρε κιόλας, με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, σκόραρε και πάλι...
- "Εγώ ποτέ δεν είπα ότι ήταν κάτι τέτοιο, μακριά από εμένα τέτοια πράγματα. Ο Σισέ έπρεπε να είναι στην ομάδα... φαίνεται η απουσία του". 

- Μάλιστα, εσύ είσαι ο αναλυτής, εσύ ξέρεις, πες μου τι άλλο είδε το έμπειρο μάτι σου;
- "Ο Μασούρας, δεν κάνει το παιδί. Δεν ξέρει τι θέση παίζει, δεν ξέρει αν είναι φορ ή ακραίος, δεν κάνει σου λέω".
- Κάτσε ρε 'συ κόουτς, με την Αϊντχόφεν δεν αποθέωνες τον Μασούρα που "εκτέλεσε με τη μία και έδειξε τι μπορεί να κάνει και πόσο πολύτιμος είναι για τον Ολυμπιακό";
- "Καλά στην άμυνα της Αϊντχόφεν κι εγώ έβαζα γκολ, το παιδί είναι μέτριος ο Ολυμπιακός θέλει ακραίο καλύτερο από τον Μασούρα". 
- Μα και η άμυνα της Άρσεναλ δεν ήταν και από μπετόν, οκ έκανε ένα λάθος το παιδί, αμέσως δεν κάνει;
- "Ο Μασούρας είναι παίκτης για εντός των συνόρων, όχι για μεγάλα ματς"
- Μα πέρσι έκανε την σέντρα "πάρε-βάλε" στον Ελ Αραμπί στο Λονδίνο.
- "Έτυχε"
- Ναι, αλλά είχε βάλει και το γκολ στην Τουρκία που ουσιαστικά έδωσε την πρόκριση από το πρώτο ματς.
- "Νταξ τώρα"
- Ναι αλλά έβαλε και το γκολ με τον ΠΑΟΚ που τον απέκλεισε από το Κύπελλο
- "Σιγά τον ΠΑΟΚ"

- Μάλιστα, άλλο πρόβλημα που "διάβασες" στο παιχνίδι;
- "Ο Μπουχαλάκης"
- Τι ο Μπουχαλάκης; Ο καλύτερος ήταν στη μεσαία γραμμή. 
- "Ποιος Μπουχαλάκης ρε φίλε, το παιδί δεν κάνει"
- Ούτε αυτός κάνει;
- "Αυτός δεν κάνει μετά από κάθε παιχνίδι, ίσως και πριν. Δεν κάνει. Είναι στην 11άδα από ανάγκη"
- Ναι αλλά είναι βασικός με όλους τους προπονητές.
- "Το θέλει η διοίκηση, γι' αυτό δεν παίρνει άλλον στη θέση του. Το παιδί δεν κάνει για τον Ολυμπιακό, είναι παίκτης του 6 και ο Ολυμπιακός θέλει παίκτη μίνιμουμ του 8"
- Βάστα λίγο ρε 'συ Μπάμπη, αλλά μήπως τον αδικείς λίγο; Το παιδί μαρκάρει, τρέχει, πασάρει, βλέπει γήπεδο, παίζει τρίτο στόπερ στα στημένα, κάνει χίλιες δουλειές. 
- "Καθόλου δεν τον αδικώ, τον έχει ξεπεράσει το ίδιο το ποδόσφαιρο. Δεν είναι μοντέρνος παίκτης"
- Μπάμπη μένω σπίτσλες... Ο Μπουχαλάκης, παίζει με τη μία τη μπάλα, έχει 40αρα πάσα, βλέπει χώρο, παίζει όπως πρέπει να παίζει ένας παίκτης στη θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. 
- "Ο Μπουχαλάκης δεν κάνει". 

- Θα με σκάσεις... άλλο πρόβλημα;
- "Ρέαμπτσιουκ... στιβικός. Να πάει το παιδί να κάνει καριέρα στα 200 με εμπόδια"
- Πάει και ο Όλεγκ;
- "Ποιος Όλεγκ, ο Ρέαμπτσιουκ λέω"
- Όλεγκ τον λένε!
- "Όλεγκ τον λένε; Ε κρίμα το όνομα, το είχε και ο τεράστιος Πρότασωφ"
- Μα σε παρακαλώ τώρα, ο Ρέαμπτσιουκ είναι αυτό που θέλει ο Μαρτίνς, αυτό που ταιριάζει στο παιχνίδι του, γρήγορος, δυναμικός, με πάθος, με καλή σέντρα...
- "Με καλή σέντρα; Με καλή σέντρα; Ο Ρέαμπτσιουκ φίλε μου δεν πετυχαίνει με τη μπάλα ούτε ελέφαντα στα 6 μέτρα και δεν μιλάω για τον άλλον από απέναντι, τον Λαλά, λαλήσαμε που τον είδαμε, σιγά τον χαμό και τον παικταρά που γράφατε όλοι. Μέτριος".

- Μέτριος...; Τι να πω... έχεις δελτίο, θα ξέρεις...
- "Εμένα θα ακους, επίσης τεράστιο πρόβλημα ο Σα"
- Εντάξει είναι λίγο ντεφορμέ...
- "Δεν είναι ντεφορμέ, έτσι είναι ως τερματοφύλακας, δεν κάνει το παιδί"
- Ούτε αυτός κάνει; Κάτσε ρε 'συ Μπάμπη μου, ο Σα δεν ήταν εκείνος που θα έκανε να ξεχάσουν τον Ρομπέρτο οι φίλοι του Ολυμπιακού;
- "Έλα τώρα σε θέλω σοβαρό, αφού ξέρεις μπάλα, το παιδί δεν κάνει, επίσης έχω πληροφορία από μέσα, ο ξέδερφός μου, είναι κολλητός, του ανιψιού του Γιώργου του Παπαδόπουλου, που πάει τα νερά στου Ρέντη. Ε θα στο πω χύμα, ο Σα θέλει να φύγει"
- Μη με σκας τώρα...
- "Όπως στο λέω..."

- Τι να πω... μ' έχεις αφήσει άναυδο... σ' ευχαριστώ για τον χρόνο σου και για τις γνώσεις που μοιράστηκες μαζί μας.
- "Εμένα ν' ακούς... και θα σου πω και κάτι, έτσι δώρο. Ο Μαρτίνς είναι μέχρι εδώ, έχει ταβανι και αν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, ψιτ, έλα τώρα... πρέπει να φτιάξει ομάδα σκάουτινγ σοβαρή".
- "Θα διαβάσουν στο λιμάνι τη συνέντευξή σου και φαντάζομαι θα κάνουν αυτό που πρέπει...

Με λίγα λόγια από την αποκλειστική συνέντευξη ανάλυση του Μπάμπη Καναπεδάτου, ο Ολυμπιακός, που έχει πάρει σχεδόν από τώρα το πρωτάθλημα, που βρίσκεται στις "16" καλύτερες ομάδες του Europa League και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, χρειάζεται τερματοφύλακα, αμυντικό χαφ, δεξί κι αριστερό επιθετικό, θέλει προπονητή γιατί ο Μαρτίνς έπιασε ταβάνι και θέλει κι αλλαγή στο τιμ του σκάουτινγκ που δεν έφεραν τους παίκτες που έπρεπε στην ομάδα. 
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off dstroumb Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Με πολυετή παρουσία στην εξέδρα και στον καναπέ, έχει ατελείωτες ώρες "πτήσης" πάνω στο θέμα του ποδοσφαίρου και οι αναλύσεις του είναι "τσεκουράτες" γιατί πάνω απ' όλα θέλει το καλό της ομάδας του.  Article publish on Σάβ, 03/13/2021 - 11:04 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα