Αποκαλύφθηκε η διάρκεια του Spider-Man: Far From Home

Νεράκι θα φύγει μετά το Endgame.

Αποκαλύφθηκε η διάρκεια της επερχόμενης ταινίας των Marvel/Sony, "Spider-Man: Far From Home", κι ανέρχεται σε λίγο παραπάνω από δύο ώρες.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις διαφόρων κινηματογράφων, το "Spider-Man: Far From Home" θα έχει διάρκεια 129 λεπτά (2 ώρες και 9 λεπτά). H ταινία είναι λίγο μικρότερη από τον προκάτοχο της, "Spider-Man: Homecoming" που είχε διάρκεια 133 λεπτά.

Το "Spider-Man: Far From Home" είναι η τελευταία ταινία του Phase 3 του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel

(MCU) και θα ολοκληρώσει το "Avengers: Endgame" και κατά συνέπεια το δέκα χρόνων "Infinity Saga" της Marvel.

To "Spider-Man: Far From Home" το έχει αναλάβει ο Jon Watts, που σκηνοθέτησε και την πρώτη ταινία, "Spider-Man: Homecoming" και το έγραψαν οι Chris McKenna και Erik Sommers.

Στη νέα ταινία θα δούμε τον Tom Holland ως Peter Parker να πηγαίνει στην Ευρώπη και να επιστρέφει στην απλή καθημερινή ζωή αν και νέες απειλές έχουν εισβάλλει σε έναν κόσμο που έχει αλλάξει για πάντα. Μαζί του θα δούμε τους Jacob Batalon, Zendaya, Mariasa Tomei, Tony Revolori, Jake Gyllenhaal και τους Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders και J.B. Smoove.

Ρίξτε μια ματιά στις διεθνείς αφίσες της ταινίας, αλλά και τις αφίσες χαρακτήρων. H νέα ταινία εισάγει το Multiverse στο MCU, κάτι το οποίο δεν γνώριζαν οι σεναριογράφοι του "Avengers: Endgame". Αναμένουμε τον επίλογο του "The Infinity Saga" με την κυκλοφορία του "Spider-Man: Far From Home" στις 3 Ιουλίου 2019.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΔιαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του "Spider-Man: Μακριά Από τον Τόπo του"Ο Samuel L. Jackson συγχύστηκε με λάθος σε αφίσα του Spider-Man: Far From HomeΉρθε μέρος του soundtrack του "Spider-Man: Far From Home"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα