Bryan Cranston και Aaron Paul ξανά μαζί για Breaking Bad;

"Σύντομα."

Ένα κοινό instagram post από τους Bryan Cranston και Aaron Paul του "Breaking Bad" ίσως μας προετοιμάζει για κοινή εμφάνιση των ηθοποιών σε κάτι σχετικό με το franchise.

Όπως πρόσεξε το IndieWire, οι Cranston και Paul

δημοσίευσαν ακριβώς την ίδια εικόνα στους λογαριασμούς τους - δύο γαϊδουράκια στην έρημο - με τη λέξη "Σύντομα" από κάτω.

Εν συνεχεία, ο σεναριογράφος του "Breaking Bad" και showrunner του "Better Call Saul", Peter Gould, έκανε quote τη δημοσίευση του Paul γράφοντας "Ανυπομονώ γι' αυτό". Τι είναι αυτό, ακόμα δεν ξέρουμε.

Αν είναι σχετικό με την ταινία "Breaking Bad", θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αναμειχθεί ο Walter White του Cranston, καθώς λέγεται ότι το φιλμ θα είναι sequel της σειράς και θα ακολουθεί τον Jesse Pinkman του Paul.

Αν αναφέρεται στην εμφάνιση των χαρακτήρων στην πέμπτη σεζόν του "Better Call Saul", που θα βγει το 2020, τότε τα νέα συμφωνούν με τα λεγόμενα του δημιουργού των δύο σειρών, Vince Gilligan, από πέρυσι ότι θα "ήταν παράλειψη αν δεν βλέπαμε αυτά τα άτομα κάποια στιγμή στη σειρά".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Ίσως δούμε ταινία από τον κόσμο του "Breaking Bad"
Keywords
Τυχαία Θέματα