Με μια φωτογραφία ξεκίνησαν τα γυρίσματα του "Fast & Furious 9"

Μια φωτογραφία ο καθένας.

Το "Fast & Furious 9" ξεκίνησε και επίσημα τα γυρίσματά του και πολλά από τα μέλη του cast, μεταξύ άλλων οι Vin Diesel, Tyrese, Ludacris και Nathalie Emmanuel, το γιόρτασαν, ανακοινώνοντας το μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Twitter και Instagram.

Ο Vin Diesel,

ο οποίος ενσαρκώνει τον Dominic Toretto, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram. Μαζί του ήταν η Michelle Rodriguez, ή όπως την γνωρίζουμε Letty Ortiz. Σε αυτό τιμούσε τη νέα εισαγωγή στο franchise που ξεκίνησε το 2001, λέγοντας "Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα! Είμαι ευλογημένος. #Fast9 2020".

Δείτε το παρακάτω:

Ο Ludacris δημοσίευσε στο Instagram το εξώφυλλο από το αντίγραφο του σεναρίου του, το οποίο έχει τυπωμένο το όνομα του χαρακτήρα του, Tej.

Η Nathalie Emmanuel, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο "Furious 7" ως Ramsey εξέφρασε τη χαρά της μέσω του Twitter για την επιστροφή της ομάδας.

Τέλος, ο Tyrese δημοσίευσε μια φωτογραφία της καρέκλας του και της Michelle Rodriguez, οι οποίες φέρουν τα ονόματα των χαρακτήρων τους Roman και Letty, αντίστοιχα.

Πρόσφατη νέα εισαγωγή στο franchise θα είναι αυτή του ηθοποιού και παλαιστή του WWE, John Cena. Θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Dwayne "The Rock" Johnson, που επιβεβαίωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στη νέα ταινία. Ωστόσο, αναμένουμε να τον δούμε ως Luke Hobbs στο spinoff με τον τίτλο "Hobbs & Shaw" πλάι στους Jason Statham ως Deckard Shaw και Idris Elba ως τον villain της ταινίας (29 Αύγουστο 2019).

Από το σύμπαν του Fast & Furious περιμένουμε το "Spy Racers", της σειράς κινουμένων σχεδίων των Netflix και DreamWorks Animation, από την οποία έχουμε πάρει ήδη μια πρώτη ματιά.

Ο Justin Lin θα επιστρέψει για τη σκηνοθεσία των "Fast and Furious 9-10" και η σειρά λέγεται ότι θα τελειώσει με τη δέκατη ταινία. Το σενάριο έχει γραφτεί από τον Dan Casey. To "Fast & Furious 9" θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου 2020 (ΗΠΑ).

IGN Greece Ο John Cena προστίθεται στην οικογένεια του Fast and Furious
Keywords
Τυχαία Θέματα