Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για το Campaign του Battlefield 5

Θα ζήσετε βαθιά στο πετσί σας τον πόλεμο.

Μέσα από μια σειρά από tweets, η DICE έδωσε λεπτομέρειες για το campaign του Battlefield 5, που ονομάζεται War Stories και ρίχνει τους παίκτες στην Γαλλία, την Αγγλία και την Νορβηγία, για να πολεμήσουν τις Συμμαχικές Δυνάμεις κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Στο War Story "Tirailleur," οι παίκτες θα αναλάβουν τον

ρόλο ενός Γάλλου αποικιακού στρατιώτη από την Αφρική, που θα αγωνιστεί για την απελευθέρωση της Γαλλίας, μια χώρα που δεν την έχει δει ποτέ και που δεν τον δέχεται. "Αυτή είναι η ανεκτίμητη ιστορία ξεχασμένων στρατιωτών που αγωνίζονται σε ένα ξεχασμένο μέτωπο", είπε η DICE.

Το "Under No Flag" δίνει σε έναν εγκληματία μια δεύτερη ευκαιρία να λυτρωθεί μετά την αποχώρησή του από μια φυλακή του Λονδίνου. Οι παίκτες θα αγωνιστούν δίπλα σε μια μονάδα Special Boat Services και θα κάνουν "οτιδήποτε χρειάζεται για να γίνει η δουλειά".

Το "Nordlys", αναθέτει στους παίκτες να οδηγήσουν μια νεαρή μαχήτρια της αντίστασης μέσω της κατακτημένης Νορβηγίας σε μια προσπάθεια διάσωσης της μητέρας της, και απελευθέρωσης της Νορβηγίας. Είναι μια "ιστορία για την οικογένεια και τη θυσία", που ακολουθεί μια "απελπισμένη" αποστολή που εμποδίζει τις δυνάμεις του Άξονα να αποκτήσουν προμήθειες ζωτικής σημασίας για την πολεμική τους προσπάθεια.

Πριν φύγετε, μην ξεχάσετε να δείτε το επίσημο single-player trailer του Battlefield V.

To Battlefield 5 θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου 2018 για PlayStation 4, Xbox One, και PC.

Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

IGN Greece Αλλαγές στο Battlefield V μετά την open beta Το Profanity Filter του Battlefield 5 αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα Οι λεπτομέρειες της beta του Battlefield V

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα