Κλοπ: «Παγίδα το ματς με Χάντερσφιλντ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ προειδοποιεί τους παίκτες του να μην υποτιμήσουν την προσεχή αντίπαλο στο πρωτάθλημα.

Οι «ρεντς» έβγαλαν δύσκολο πρόγραμμα πριν την διακοπή στην Πρέμιερ Λιγκ με εκτός έδρας αγώνες κόντρα σε Τότεναμ και Τσέλσι και εντός με Μάντσεστερ Σίτι, παραμένοντας στην κορυφή χωρίς ήττα, με συγκάτοικους «μπλε» και «γαλάζιους».

Πολλοί θεωρούν ότι το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Χάντερσφιλντ αποτελεί ευκαιρία για ξέσπασμα της Λίβερπουλ, όμως ο Κλοπ δεν συμφωνεί.

«Είναι τυπικό αυτό στο ποδόσφαιρο, ακούω πολλούς να λένε
για την Χάντερσφιλντ ότι δεν είναι αρκετά καλή, δεν σκοράρει και άλλα. Όμως απέναντι στην Τότεναμ είχε περισσότερη κατοχή από τον αντίπαλο, κάτι που δεν μπορούν να πουν πολλές ομάδες, ενώ και με τη Μπέρνλι είχαν περισσότερη κατοχή. Παίζουν κανονικό ποδόσφαιρο, αλλάζουν συστήματα, αλλά μέχρι τώρα ήταν άτυχοι. Αυτό το ματς είναι 100% παγίδα», είπε ο Γερμανός τεχνικός, που ξέρει καλά τον αντίπαλο καθώς προπονητής της Χάντερσφιλντ είναι ο καλός του φίλος και κουμπάρος Ντάβιντ Βάγκνερ:

«Τους παρακολουθώ πολύ γιατί θέλω να βλέπω πώς πάει ο Ντάβιντ. Έχουμε 20 πόντους και αυτοί είναι στην ουρά, αλλά γι' αυτό είναι τόσο σημαντική η ανάλυση. Αν κάναμε ανάλυση μόνο με τη βαθμολογία, θα λέγαμε ότι δεν σκοράρουν πολύ, δέχονται εύκολα γκολ και είναι τρίτοι από το τέλος, οπότε δεν είναι καλή ομάδα. Και τότε θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Ευτυχώς έχουμε μαζί μας κόσμο που δουλεύει στην ανάλυση του αντιπάλου και έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε. Στην έδρα τους είναι καλοί, ο κόσμος εκεί δεν ξεχνά ότι γράφεται εκεί μία καλή ιστορία, που όμως θα έχει σκαμπανεβάσματα. Τώρα βρίσκονται λίγο στα κάτω τους, αλλά από πλευράς απόδοσης είναι καλύτεροι απο πέρσι και αυτό μας δυσκολεύει».
Keywords
Τυχαία Θέματα