Απογοητευτική αρχή για τις πωλήσεις του PES 2019

Μας το λέγανε και δεν το πιστεύαμε...

Δεν ήταν δα και μεγάλο μυστικό, πως η Konami "απομακρύνεται" σιγά σιγά από το gaming, όπως το γνωρίζουμε, καθώς ο χώρος των pachinko μάλλον είναι πιο κερδοφόρος. Παρόλα αυτά, η εταιρεία αποφάσισε να διατηρήσει το franchise του PES και μέχρι στιγμής αυτό του Metal Gear.

Την

πορεία του Metal Gear: Survive την είδαμε, όμως αυτήν τη φορά θα ασχοληθούμε περισσότερο με το Pro Evolution Soccer. Το PES 2019 έχει ήδη κυκλοφορήσει και τα πρώτα του νούμερα δεν είναι καθόλου εντυπωσιακά.

Όπως αναφέρει το Eurogamer, οι μέχρι στιγμής πωλήσεις της νέας προσθήκης της σειράς βρίσκονται κατά 42% χαμηλότερα σε σχέση με τις πωλήσεις της αντίστοιχης περιόδου του PES 2018, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μπορεί το νέο παιχνίδι της Konami να κατάφερε να βρεθεί στη δεύτερη θέση των τοπικών charts, όμως η πτώση των πωλήσεων και η απώλεια της συμφωνίας με την UEFA για τα δικαιώματα του Champions League αναμένεται να μεγαλώσουν την ψαλίδα, που έχει δημιουργήσει το FIFA τα τελευταία χρόνια.

Πιο αναλυτικά η λίστα των παιχνιδιών με τις περισσότερες πωλήσεις για τον Αύγουστο στο Ηνωμένο Βασίλειο:

F1 2018 PES 2019 GTA5 Crash Trilogy Yakuza Kiwami 2 Mario Kart 8 Deluxe PUBG God of War Monster Hunter Generations Ultimate FIFA 18

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, περιμένει στη σπηλιά του για το Marvel's Spider-Man.

IGN Greece 15 λεπτά Gameplay PES 2019 - Gamescom 2019 Ανακοινώθηκαν τα παιχνίδια του PS Plus για τον Αύγουστο Monster Hunter World: Κάθε αρχή και δύσκολη... ακόμη και για το PC Port

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα