Το Giana Sisters: Twisted Dreams – Owltimate Edition κυκλοφορεί στις 25 Σεπτεμβρίου

Για το Nintendo Switch

Αν δεν έχετε αποκτήσει Nintendo Switch ακόμα, τώρα έχετε ένα λόγο παραπάνω να το κάνετε… το Giana Sisters: Twisted Dreams – Owltimate Edition. Το αναγνωρισμένο από το κοινό platform game θα κυκλοφορήσει σε μια νέα έκδοση για το σύστημα ψυχαγωγίας

της Nintendo με πλούσιο περιεχόμενο στις 25 Σεπτεμβρίου.

Η Owltimate Edition περιλαμβάνει το βασικό Giana Sisters: Twisted Dreams αλλά και όλα τα DLCs που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, στα οποία περιλαμβάνεται το Rise of the Owlverlord. Το περιεχόμενο, όμως, δεν σταματά εδώ! Πέντε ολοκαίνουρια επίπεδα και όμορφα, νέα cutscenes ανάμεσα σε κάθε επίπεδο, τα οποία αποδίδουν τέλεια το σενάριο, κάνουν τη συγκεκριμένη έκδοση την καλύτερη που είδατε ποτέ. Επιπλέον, ο φημισμένος Γερμανός συνθέτης Chris Huelsbeck και το Σουηδικό συγκρότημα Machinae Supremacy δημιούργησαν νέα κομμάτια για το παιχνίδι.

Το Giana Sisters: Twisted Dreams – Owltimate Edition, το οποίο αναπτύχθηκε από το στούντιο Black Forest Games της THQ Nordic, θα εκδοθεί από τη HandyGames, το πιο πρόσφατο μέλος στο δίκτυο της THQ Nordic. Η HandyGames θα ενεργεί ως ανεξάρτητη εταιρία έκδοσης και θα επικεντρώνεται σε μικρά και μεσαίου διαμετρήματος τίτλους, αλλά και σε third party indie games.

Τι είναι το Giana Sisters: Twisted Dreams – Owltimate Edition

Το Giana Sisters: Twisted Dreams προσφέρει την ψυχαγωγία των κλασσικών 2D platform games σε ιδιαίτερα προσεγμένα και λεπτομερή 3D περιβάλλοντα. Οι παίκτες μπορούν να μεταμορφώσουν τη γλυκιά Giana σε μία punk έκδοση του εαυτού της με το πάτημα ενός πλήκτρου, αλλάζοντας την όψη της πρωταγωνίστριας, το soundtrack, αλλά και τον ίδιο τον κόσμο. Αυτή η ενίσχυση δεν είναι απλά διακοσμητική: η punkπροσωπικότητα της Giana είναι κρίσιμη για να μπορέσει να ξεπεράσει εμπόδια και να αντιμετωπίσει τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Στην γλυκιά της υπόσταση, η Giana στριφογυρίζει με χάρη πάνω από εμπόδια και αντιπάλους, αλλά όταν μεταμορφώνεται σε «πανκιό» συντρίβει πέτρες και εξουσιάζει το περιβάλλον αναπηδώντας στους τοίχους.

Βασικά Χαρακτηριστικά Εντυπωσιακές ικανότητες – Αντιμετωπίστε τον πονηρό σχεδιασμό των επιπέδων με τρέξιμο στους τοίχους, άλματα και καταστροφές, αγνοώντας τη βαρύτητα Διαισθητικός και ακριβής χειρισμός – Οι δυνάμεις της Giana είναι πολυάριθμες, αλλά ο ευέλικτος χειρισμός σας επιτρέπει να μάθετε τέλεια τις ικανότητες της και να εκτελέσετε ακριβείς μανούβρες με ευκολία Κόσμοι που κόβουν την ανάσα – Φανταστικοί, μοναδικοί 2D κόσμοι, σχεδιασμένοι πλουσιοπάροχα στο 3D περιβάλλον, ζωντανεύουν στο Nintendo Switch Εξερευνήστε και ανακαλύψτε – Εξερευνήστε εξονυχιστικά 40 συναρπαστικά επίπεδα, γεμάτα μυστικά, προκλήσεις και εκπλήξεις Πρωτοποριακά gadgets – Ταξιδέψτε σε τοπία που εξελίσσονται χρησιμοποιώντας τα πάντα γύρω σας. Πετάξτε με τσιχλόφουσκες, αναπηδήστε σε πηγές νερού και αποκτήστε περισσότερη ταχύτητα χρησιμοποιώντας βιομηχανικούς ιμάντες μεταφοράς Επικές μάχες με bosses – Φτάστε στα όρια πολεμώντας γιγάντια πλάσματα από τα βάθη των χειρότερων εφιαλτών της GianaIGN Greece Fan Art διαγωνισμός της Ubisoft στην Ελλάδα PAX East 2015: Όλες οι πληροφορίες για το Heroes Of The Storm PAX East 2015: Όλες οι νέες πληροφορίες για το Hearthstone

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα