Αποφάσεις, επισημάνσεις κι αναμονή ...

Η αρχή έγινε το απόγευμα ... Πιο συγκεκριμένα η αρχή της συνάντησης κορυφής. Με τον Ιβάν Σαββίδη ως επικεφαλής, τους ενεργούς στη διοίκηση της ομάδας υιούς του, Γιώργο και Νίκο, τον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου και τον τεχνικό διευθυντή, Λούμπος Μίχελ. Σε πρώτη φάση, έγινε μια ενημέρωση για το πού βρίσκονται τα θέματα που απασχολούν ως προς την επικαιρότητα αλλά και υποθέσεις οι οποίες ήταν και παραμένουν στα προς επίλυση θέματα.

Στην κουβέντα που έγινε σ’ ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό, τονίστηκε πως πολύ πιο ... ασφαλές μονοπάτι στις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν είναι ένα
ρόστερ με ελάχιστες και δη τις πλέον απαραίτητες αλλαγές, παρά οι διαφοροποιήσεις που πάντα ελοχεύουν ρίσκο.

Αυτό δε σημαίνει πως δε δίνεται η δέουσα βαρύτητα στις κινήσεις ενίσχυσης που πρέπει να γίνουν, αλλά πως εξίσου μεγάλη σημασία έχει η διατήρηση στο ρόστερ ποδοσφαιριστών που αποδεδειγμένα πλαισιώνουν καίριο ρόλο στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας. Μια κουβέντα που ακουμπά όλα τα ονόματα που ακούστηκαν ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι ξένων ομάδων όπως οι Πασχαλάκης, Κάμπος, Πέλκας, Πρίγιοβιτς.

Ταυτόχρονα όμως, συμφωνήθηκε η επίσπευση των διαδικασιών για να δοθεί συνέχεια στις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει ώστε να αφιχθούν το συντομότερο δυνατό στη Θεσσαλονίκη και να είναι παρόντες στην έναρξη της προετοιμασίας, όπως έχει ζητήσει η τεχνική ηγεσία. Μια ... καμπάνα που χτύπησε περισσότερο για το θέμα του επιθετικού, με το μήνυμα να έχει ως αποδέκτη τον Τεέμου Πούκι.

Ο Φινλανδός είναι ο πρώτος που θα λάβει ένα σχετικό τελεσίγραφο ολίγων ημερών προκειμένου ν’ απαντήσει στην τελεσίδικη πρόταση του ΠΑΟΚ ώστε είτε να υπάρξει συμφωνία είτε η ομάδα να στραφεί άμεσα στις εναλλακτικές της, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο Κόντε.

Λίγο μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια υπάρχουν για τον Πόντους Βέρνμπλουμ. Είναι τέτοια η ιδιαιτερότητα της περίπτωσής του, που αξίζει να γίνει ο Σουηδός η εξαίρεση στον κανόνα που έθεσε ο Ρουμάνος τεχνικός, όταν μιλούσε για το 90% του ρόστερ στην έναρξη της προετοιμασίας.

Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσαν κι άλλα θέματα, όπως οι αποχωρήσεις, δίχως όμως να υπάρξει ενδελεχής αναφορά. Η συζήτηση θα συνεχιστεί είτε ως τις πρώτες πρωϊνές ώρες είτε αύριο το πρωί καθώς ο κ. Λουτσέσκου θα αναχωρήσει εκ νέου για τη Ρουμανία.
Keywords
Τυχαία Θέματα