Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Λεμάρ

Πιθανοί προορισμοί για τον 22χρονο εξτρέμ της Μονακό, ήταν Λίβερπουλ και Άρσεναλ.Τις τελευταίες όμως ώρες γαλλικά δημοσιεύματα έκανα λόγο για μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τελικά έπεσαν μέσα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν έτοιμη να επιβεβαιώσει την συμφωνία με τον Τόμας Λεμάρ έγραφε η γαλλική l’Equipe με τον παίκτη να κλείνει στους ροχιμπλάνκος φορώντας την φανέλα με το νούμερο 10. Λίγο αργότερα ο Ισπανικός σύλλογος έκανε και επίσημη ανακοίνωση στο twitter.
Τα νέα
είναι ευχάριστα και από την Μαδρίτη καθώς ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για παραμονή του συμπαίκτη του στην Εθνική Αντουάν Γκριζμάν από την στιγμή που ολοκληρωθεί το deal.

Ο Γκριζμάν μίλησε σε δημοσιογράφους στην Ρωσία την Τρίτη αλλά δεν αποκάλυψε το μέλλον του. ''Έχω πάρει την απόφαση μου αλλα δεν είναι η κατάλληλη ώρα και μέρος για να συζητήσουμε. Ζητώ ταπεινά συγνώμη, ξέρω πως όλοι αυτό περιμένατε, αλλά δεν θα σας ανακοινώσω τίποτα.''

Εν τω μεταξύ, την Δευτέρα ο ομοσπονδιακός τεχνικός των τρικολόρ Ντιντιέ Ντεσάν είχε πει πως ο Γκριζμάν θα παραμείνει σίγουρα στην Ισπανία. Η Μπαρτσελόνα καραδωκεί αλλά σε περίπτωση που το φιλαράκι του έρθει στην Ατλέτικο δεν αποκλείεται να γίνουν και συμπαίκτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα