Ξεκίνησε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας για την Εθνική

Το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών, ενόψει των Μεσογειακών αγώνων, ξεκίνησε επί αθηναϊκού εδάφους. Ύστερα από ένα δύσκολο 20ήμερο διπλών προπονήσεων και φιλικών αγώνων στην Κάρυστο, οι διεθνείς του Δημήτρη Ανδρεόπουλου μπαίνουν στην τελική ευθεία, μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση για την Ταραγόνα της Ισπανίας (Τετάρτη 20 Ιουνίου). Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις με βάρη και γήπεδο.

«Η προετοιμασία πάει πολύ καλά και ελπίζουμε να δημιουργηθεί μία καλή ομάδα. Προσπαθούμε καθημερινά για να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημοι
αγώνες» σχολίασε ο Κώστας Στιβαχτής, ενώ ο Γιώργος Πετρέας επισήμανε: «Για άλλη μία χρονιά έγινε ανανέωση στην Εθνική. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τα νέα παιδιά να αγωνιστούν με το εθνόσημο και να αρπάξουν την ευκαιρία. Έχουμε πρώτα τους Μεσογειακούς Αγώνες, ωστόσο τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού και η πρόκριση στα τελικά του Ευρωβόλεϊ είναι ο μεγάλος μας στόχος».

Kαι πρόσθεσε: «Αρκετοί προερχόμαστε από μία βεβαρημένη σεζόν και ευελπιστούμε να μην υπάρχουν τραυματισμοί, που είναι και το κυριότερο. Αρχηγό η ομάδα έχει τον Δημήτρη Τζούριτς, που είναι ο ηγέτης της. Δεν έχει όμως την δυνατότητα φέτος να είναι μαζί μας, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε όλη τη χρονιά. Πρέπει να φτιάξει το κορμί του, γιατί η Εθνική δεν τελειώνει φέτος. Τον χρειαζόμαστε και πρέπει να είναι παρών στις μεγάλες διοργανώσεις και όλοι μας προσπαθούμε να καλύψουμε το κενό του. Με την εμπειρία αρκετών αθλητών κρατάμε τις ισορροπίες στην ομάδα και με τους χαρακτήρες που έχει θα τα καταφέρουμε χωρίς δυσκολία».
Keywords
Τυχαία Θέματα