Αποχαιρέτησε την Αντβέρπ ο Πάρις Λι, ετοιμάζεται για ΑΕΚ (pic)

Ο Πάρις Λι ολοκλήρωσε τη θητεία του στο Βέλγιο και ευχαρίστησε την Αντβέρπ για όσα έζησε τα τελευταία δύο χρόνια, με τον Αμερικανό να ετοιμάζεται για το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα του, την ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, μετά από μία μαγική σεζόν, θα μετακομίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην Ελλάδα για λογαριασμό της «Ένωσης», με την οποία φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα, ωστόσο δεν ξέχασε τις όμορφες
στιγμές που πέρασε στο Βέλγιο.

Έτσι, μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος ευχαρίστησε την Αντβέρπ και τόνισε πως θα έχει για πάντα μία θέση στην καρδιά του.

«Σεζόν 2η στα βιβλία. Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την Αντβέρπ που με υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες από την πρώτη ημέρα! Δεύτερον, θέλω να ευχαριστήσω κάθε πιστό οπαδό, που ήταν δίπλα μας, ανεξάρτητα από νίκες και ήττες. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου, που με βοήθησαν να ωριμάσω ως άνθρωπος και παίκτης. Αντβέρπ, πάντα θα έχεις μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου!», έγραψε στο Instagram ο Πάρις Λι.

View this post on Instagram

Year 2 in the books. First of all i want to thank the @antwerpgiants organization for welcoming me with open arms since day 1. Second i want to thank the loyal fans who was with us regardless of winning or losing. Finally i want to thank my coaching staff and teammates for helping me grow as a person/player. It’s been real Antwerp. You’ll always have a spot in my heart.

Keywords
Τυχαία Θέματα