Από το AHS στον σκληρό κόσμο του πατινάζ θα πάει η Emma Roberts

Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα η πρωταγωνίστρια.

Στη νέα σειρά του Netflix, "Spinning Out", θα πρωταγωνιστήσει η Emma Roberts που μας έγινε γνωστή, μεταξύ άλλων, μέσα από τo "American Horror Story".

Σύμφωνα με το Deadline, η Roberts θα πρωταγωνιστήσει ως Kat Baker, μια νεαρή πατινέζ, η οποία παλεύει να επανέλθει στον αγωνιστικό τομέα του αθλήματος μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Της δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία να αγωνιστεί ως ζευγάρι με ένα 'κακό παιδί' του καλλιτεχνικού πατινάζ. Μέσα από τη σειρά θα δούμε πόσο σκληρός είναι ο κόσμος του αθλήματος, τα τραύματα των αθλητών, τις προσωπικές και οικονομικές θυσίες, καθώς και τα μυστικά που αποκαλύπτονται στον δρόμο προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

H Emma Roberts.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Joby Harold και Tory Tunnell, μέσω της εταιρείας παραγωγής τους Safehouse Pictures ("Underground"). Οι Samantha Stratton και Lara Olsen (90210) θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί και showrunners και ο Matt Schwartz θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός.

Άγνωστες παραμένουν αρκετές πληροφορίες για τη σειρά, ωστόσο γνωρίζουμε ότι η πρώτη της σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Η Roberts ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του "Paradise Hills", της Alice Waddington και αναμένουμε να τη δούμε στην 8η σεζόν του "American Horror Story: Apocalypse" στο FX. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην όχι και τόσο μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία "Billionaire Boys Club".

Η Stratton ολοκλήρωσε το σενάριο του "Mr. Mercedes". Προηγούμενες δουλείες της είναι τα "The Arrangement", "Search Party", "Agent X", "State of Affairs" και "Star-Crossed".

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN Greece [Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό Netflix To Netflix είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του δικού του στούντιο παραγωγής Τα Χρονικά της Νάρνια μετατρέπονται σε ταινίες και σειρές για το Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα