Πιθανή διαρροή από το δεύτερο μέρος του "Infinity War"

Νέες στολές για Thor και Rocket.

Τα κοστούμια δύο ηρώων από την 4η ταινία των "Avengers" διέρρευσαν και οι φαν δεν το άφησαν να πέσει κάτω. Η συσκευασία ενός ερχόμενου σετ action φιγούρων πρόδωσε την ενδυμασία των χαρακτήρων, μία ενδυμασία που φαίνεται να λέει αρκετά και για την υπόθεση που θα ακολουθήσει το δεύτερο μέρος του "Infinity War".

Spoiler εν όψη! Πιθανά spoilers από το "Avengers 4" και σίγουρα από τα "Infinity War" και "Ant-Man and the Wasp".

Το The Wrap

μετέφερε την εικόνα που διέρρευσε στο Reddit και δείχνει στο πίσω μέρος της συσκευασίας τον Thor και τον Rocket Raccoon ενδεδυμένους με τα νέα τους κοστούμια. Με το σύμβολο των Avengers στο στήθος, οι στολές στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι λευκές-ασημί, ενώ το υπόλοιπο έχει μαύρες και μικρές κόκκινες λεπτομέρειες. Ο Thor εμφανίζεται με το κοντύτερο κούρεμα του, από το "Thor:Ragnarok" και κρατώντας το Stormbreaker, από το "The Avengers: Infinity Wars", υποδεικνύοντας ξεκάθαρα πως η εμφάνιση αυτή αφορά μελλοντικές υποθέσεις. Ο Rocket φορά μία όμοια στολή και φαίνεται πλήρως προετοιμασμένος να συνοδεύσει τον Ασγκαρντιανό ήρωα στην επόμενη του περιπέτεια.

Από το κείμενο διαβάζουμε πως, "Ο Ασγκάρντιαν Thor κρατά το ισχυρό Stormbreaker στη μάχη του απέναντι σε νέους αντιπάλους, ο Rocket συνεργάζεται με το νέο του πλήρωμα για να φυλάξουν τον Γαλαξία από μία ακόμα μεγαλύτερη απειλή". Το ποιοι είναι ακριβώς οι νέοι αντίπαλοι που στέκονται απέναντι στον Thor δεν διευκρινίζεται, ούτε το ποια υποτίθεται πως είναι η μεγαλύτερη απειλή. Από το λογοπαίγνιο του κειμένου, ("to guard the Galaxy") δημιουργούνται και μερικές υποψίες πως ο Rocket μπορεί να σχηματίζει μία νέα "Guardians of the Galaxy" ομάδα, ή πως με κάποιο τρόπο η ήδη γνωστή ομάδα επιστρέφει, αλλά αυτές οι θεωρίες δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν με κάποιο τρόπο.

Η εικόνα από το Reddit.

Αρκετοί ήρωες έχουν ακουστεί πως έχουν επιζήσει από το snap του Thanos που αποδεκάτισε τον μισό πληθυσμό του σύμπαντος μας. Μαζί τους είναι λογικό να υποθέσουμε πως τα κατάφερε και ο Nick Fury, αφού θα τον δούμε στο μελλοντικό sequel του "Spider-Man: Homecoming". Το γεγονός αυτό μπορεί να συνδέεται και με την ύπαρξη των νέων στολών των ηρώων που επέζησαν, αφού έχουμε δει γενικότερα τον Fury να βοηθά και να εξοπλίζει τους χαρακτήρες σε προηγούμενες ταινίες. Εκ μέρους των φαν, πολλές ακόμα υποθέσεις οργιάζουν. Κάποιοι υποθέτουν πως αυτές οι στολές μπορεί να έχουν σχεδιαστεί, και μάλιστα από τον ίδιο τον Tony Stark, ώστε οι σούπερ-ήρωες μας να εισέλθουν στο Quantum Realm (Κβαντικό Βασίλειο), στο οποίο ο Ant-Man απομονώθηκε σε μία σκηνή μετά τα credit του "Ant-Man and the Wasp". Θα μπορούσαν, βεβαίως, να αποτελούν απλώς κάποιες νέες διαστημικές στολές και τίποτα παραπάνω.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η διαρροή φαίνεται εξαιρετικά έγκυρη και υποστηρίζεται από μερικές λεπτομέρειες. Είναι ήδη γνωστό πως η Disney συνεργάζεται με την Hasbro για τον σχεδιασμό προϊόντων εμπνευσμένων από το MCU εδώ και κάποιον καιρό, και η συσκευασία έχει έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό στην κορυφή του που δεν βρίσκεται εύκολα αλλού. Κατά αυτόν τον τρόπο, υποδεικνύεται πως το μπροστινό μέρος του κουτιού περιέχει την action φιγούρα και καθορίζει το μέγεθος της συσκευασίας, όπως και οι υπόλοιπες που κυκλοφορούν από τη Hasbro.

Επιπλέον, κάτω δεξιά μπορούμε να δούμε μία μικρότερη εικόνα που παρουσιάζει τον Captain America φαινομενικά να φοράει ένα παρόμοιο κοστούμι σε λευκή απόχρωση. Στην ίδια εικόνα βλέπουμε και την Captain Marvel με το επίσημο κοστούμι που θα φοράει στη δική της ταινίας, ένα στοιχείο που προϊδεάζει και για τη μελλοντική σύνδεση της ηρωίδας με τους υπόλοιπους Avengers και το MCU.

Τέλος, ψηλά επάνω στην εικόνα φαίνονται μαζεμένοι και οι υπόλοιποι Avengers που γνωρίζουμε πως επέζησαν από το τέλος του "Infinity War". Παρόμοια εμφάνιση είχε διαρρεύσει και νωρίτερα τον Ιούνιο, με τους Black Widow, Hawkeye, Captain America, Iron Man, The Hulk, Thor, Ant-Man, War Machine, Rocket και Captain Marvel όλους μαζί σε ετοιμότητα. Χαρακτήρες που ως γνωστόν επέζησαν από το snap. Η μόνη που φαίνεται να λείπει από τη συσκευασία είναι η Nebula.

Ασφαλώς και υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες για την αξιοπιστία της διαρροής, ωστόσο το The Wrap προέβαλλε ένα επιχείρημα υπέρ. Συχνά, υπάρχουν action φιγούρες στην αγορά με εμφανίσεις και κοστούμια που ποτέ δεν εμφανίστηκαν σε κάποια ταινία. Από την άλλη, οι εικόνες στο πίσω μέρος των συσκευασιών πολλές φορές είναι και επίσημα προωθητικές για τις εμφανίσεις των ηθοποιών στις κινηματογραφικές τους εμφανίσεις. Παρόλα αυτά, το κουτί δεν φέρει κάποια ένδειξη τίτλου πέρα από την "Avengers", αν και οι σχετικές λεπτομέρειες παραβλέπονται συνήθως όταν το προϊόν βρίσκεται στις αρχικές φάσεις σχεδιασμού.

Επίσης, οι Avengers του MCU δεν έχουν φορέσει ξανά όμοια κοστούμια, αν και οι θεωρίες μιλάνε για ταιριαστές στολές, καθώς κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να δέσουν σαν ομάδα. Η εικόνα πρωτοεμφανίστηκε στο Instagram, αλλά δεν υπάρχουν ξεκάθαρες πληροφορίες σχετικά με το πως έφτασε αυτή η εικόνα ή το κουτί στα χέρια κάποιου ώστε να τη μεταφέρει και στο υπόλοιπο κοινό, ούτε υπάρχει κάποια άλλη εικόνα με τη μπροστινή όψη της συσκευασίας.

Μετά πολλών αντιρρήσεων, η εικόνα που είδαμε μόνο φήμες μπορεί να στηρίξει, αφού τίποτα δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί. Τα αποκαλυπτήρια του πολυπόθητου τίτλου αναμένονται ακόμα να γίνουν, καθώς είχαν οριστεί για μετά το πρώτο teaser από την "Captain Marvel", το οποίο έχουμε ήδη δει. Πολλές, όμως, ταινίες έχουν φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες και μπορείτε να μάθετε τα πάντα γι'αυτές από τον Κινηματογραφικό Οδηγό.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Το κελάηδημα του Hawkeye ακούμε στο νέο τραγούδι του Sam Feldt Φήμη: Το MCU θα γίνει σκοτεινότερο με την ταινία "Dark Avengers" O Captain America κρεμάει την ασπίδα του και βγαίνει στη σύνταξη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα