Από την τηλεόραση έμαθε ότι απολύθηκε ο Σάρι!

Ο προπονητής της Τσέλσι Μαουρίτσιο Σάρι, αποκάλυψε ότι έμαθε την απόλυση του από τη Νάπολι, βλέποντας μία τηλεοπτική εκπομπή!
Ο Ιταλός πέρασε τρία χρόνια στη Νάπολι την οποία έκανε ανταγωνιστική για τον τίτλο του πρωταθλητή και το καλοκαίρι πήγε στην Τσέλσι, αφήνοντας τη θέση του στον πάγκο των «παρτενοπέι», στον Κάρλο Αντσελότι.

«Ήμουν σε δείπνο με τον αθλητικό διευθυντή, Κριστιάνο Γκιουντόλι και συζητούσαμε αν έπρεπε να μείνω ή όχι» είπε. «Ανοίξαμε την τηλεόραση και είδα τον Aντσελότι
να περπατάει στο Filmauro (Το κινηματογραφικό στούντιο του προέδρου Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις). Καταλαβαίνετε ότι δεν ήμουν ευχαριστημένος. Τώρα όμως είμαι στην Τσέλσι και είμαι χαρούμενος. Εδώ είναι ένα πάρτι, είναι χαρά να φτάσουμε στο γήπεδο και να δούμε τους φιλάθλους μας που φορούν διαφορετικές μπλου΄ζες της ομάδας, μαζί με μια μπύρα».

Ο Σάρι, ο οποίος έχει κερδίσει και τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια στην Premier League, αποκάλυψε ότι ζήτησε λίγο χρόνο να σκεφτεί το μέλλον του και ήλπιζε να παραμείνει στη Νάπολι.
«Δεν ξέρω γιατί δεν είμαι ακόμα στη Νάπολι. Υπήρχαν κίνητρα για μένα να μείνω εκεί, αλλά και μερικές αμφιβολίες».

Πικρία βγαίνει από τα λεγόμενα του Σάρι, αλλά κει ευγνωμοσύνη που είχε την ευκαιρία να προπονήσει τη Νάποιλι:
«Υπογράψαμε με τον πρόεδρο το συμβόλαιο με ρήτρα εξαγοράς που έληγε στις 31 Μαΐου, αλλά υπέγραψαν με τον Αντσελότι στις 21 Μαΐου. Δεν τήρησαν το χρονοδιάγραμμα, αλλά είμαι ευγνώμων στον Ντε Λαουρέντις, επειδή μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την ομάδα που έχω στην καρδιά μου»!
Keywords
Τυχαία Θέματα