H FIFA για Λάζαρο (video)

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από το εντυπωσιακό φάουλ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου απέναντι στον Ολυμπιακό και η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, με αφορμή την υποψηφιότητα του Λάζαρου για το βραβείο Πούσκας, ετοίμασε αφιέρωμα για το διεθνή εξτρέμ.

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως υπάρχουν γκολ, τα οποία παρά την ομορφιά τους δεν είναι τόσο σημαντικά, σε αντίθεση με το φάουλ του Χριστοδουλόπουλου, το οποίο σήμανε το τέλος της κυριαρχίας του Ολυμπιακού.

Στο
δημοσίευμα αναφέρεται πως τα 2 γκολ του Λάζαρου στο νικηφόρο 3-2 της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, έπαιξαν ρόλο ώστε να ντυθεί τελικά στα ερυθρόλευκα.

Με 5 γκολ στις 6 πρώτες εμφανίσεις του με το δαφνοστεφανωμένο έφηβο, ο Χριστοδουλόπουλος έχει βάλει ήδη ψηλά τον πήχη. Μεταξύ αυτών ακόμη ένα φάουλ κόντρα στον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα, που μπορεί να μην ήταν το ίδιο εντυπωσιακό με αυτό την προηγούμενης σαιζόν, αλλά έφερε το τρίποντο στους Πειραιώτες.

Name: Lazaros
Job description: top scorer#olympiacos #OlyLev #slgr pic.twitter.com/yBBAHL6GnV

Olympiacos FC (@olympiacos_org) August 26, 2018
Το αφιέρωμα της FIFA κλείνει με ιδιαίτερα τιμητικά λόγια, αναφέροντας πως ίσως δεν είναι η τελευταία φορά που ο Χριστοδουλόπουλος είναι υποψήφιος για το βραβείο Πούσκας, περιμένοντας και άλλα εντυπωσιακά τέρματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα