O Nathan Fillion μπαίνει στο "The Suicide Squad"

Τι ρόλο να κατέχει άραγε;

Ο γνωστός ηθοποιός Nathan Fillion ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία της DC, "The Suicide Squad".

Σύμφωνα με το Deadline, ο Fillion θα ενσαρκώνει έναν άγνωστο μέχρι στιγμής χαρακτήρα, κάτι το οποίο ακόμα "κρατείται κρυφό". O James Gunn θα γράψει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει την ταινία, ενώ μετά θα αναλάβει το "Guardians of the Galaxy 3" της Marvel.

Οι δυο τους

έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν σε αρκετά projects. Εκτός του "Slither" (2006) και του "Super" (2010), ο Fillion έκανε μια cameo εμφάνιση στο "Guardians of the Galaxy" (2014), ενώ ήταν να ενσαρκώσει τον Wonder Man στο "Guardians of the Galaxy Vol. 2". Ο χαρακτήρας εν τέλει κόπηκε, καθώς ο Gunn δεν ήθελε να περιορίσει τον Fillion και να του δώσει την δυνατότητα να αναλάβει έναν μεγαλύτερο ρόλο στο MCU.

Ο Will Smith δεν θα επιστρέψει για να ενσαρκώσει ξανά τον Deadshot και δημοσιεύματα ήθελαν τον Idris Elba να αναλαμβάνει τον ρόλο, κάτι που μάθαμε ότι δεν θα ισχύσει τελικά. Επιπλέον, η Margot Robbie θα εμφανιστεί στην ταινία ως Harley Quinn, παρά τα προηγούμενα δημοσιεύματα που υπονοούσαν το αντίθετο. O Jai Courtney θα επιστρέψει ως Captain Boomerang και η Viola Davis θα επιστρέψει ως Amanda Waller.

Νέα προσθήκη είναι αυτή του John Cena, ο οποίος θα αναλάβει τον φημολογούμενο ρόλο του Dave Bautista ωςPeacemaker, και του David Dastmalchian ως Polka-Dot Man. Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Michael Rooker να βρίσκεται σε συζητήσεις για να ενσαρκώσει τον King Shark, ρόλος που εν τέλει πήγε στον Steve Agee. Ο Flula Borg θα κατέχει ένα άγνωστο ρόλο και η Daniela Melchior θα γίνει η Ratcatcher.

Το "Suicide Squad 2" αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 6 Αυγούστου 2021 (ΗΠΑ).

Ποιον χαρακτήρα θα θέλατε να δείτε τον Fillion να ενσαρκώνει; Πείτε μας στα σχόλια.

IGN GreeceΣτρατιωτική επιστροφή για το "The Suicide Squad"Ο Michael Rooker σε συζητήσεις για τον ρόλο του King Shark στο "The Suicide Squad"To πουά του κουστούμι ετοιμάζει ο David Dastmalchian για το "Τhe Suicide Squad"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα