Τα πλάνα του Γκαρθία για τον Πλατανιά

Ο ουραγός Πλατανιάς υποδέχεται τον Ολυμπιακό στα Περιβόλια για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εντός έδρας, η ομάδα των Χανιών έχει νίκησε μόνο τον Λεβαδειακό, έφερε τρεις ισοπαλίες και γνώρισε οκτώ ήττες. Μακριά από το Καραϊσκάκη, οι «Πειραιώτες» νίκησαν σε πέντε αγώνες, απέσπασαν τρεις ισοπαλίες και ηττήθηκαν σε δύο αναμετρήσεις, από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός
είχε επικρατήσει του Πλατανιά με 5-1 στο Καραϊσκάκη.

Ο Οσκαρ Γκαρθία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς το ιατρικό δελτίο της ομάδας του «Πειραιά» είναι «λευκό». Εκτός αποστολής έχουν μείνει για αγωνιστικούς λόγους οι Ενγκελς, Χατζισαφί, Ιγκόρ Σίλβα, Βέργος και Σκαφίδας. Δίχως να αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομά, Ταχτσίδης ή Μιραλάς, Φορτούνης, Μάριν και Ανσαριφάρντ. Στα Χανιά έχουν ταξιδέψει και οι Χουτεσιώτης, Ιβουσιτς, Ανδρούτσος, Τζούρτζεβιτς, Ζιλέ, Νικολάου, Οτζίτζα – Οφόε, Πάρντο και Σεμπά.

Ο αγώνας του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί την Κυριακή στα Περιβόλια. Θα αρχίσει στις 3 το απόγευμα και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports2HD.
Keywords
Τυχαία Θέματα