Απίστευτες δηλώσεις Ανδρεόπουλου και Φράγκου

Ωριμότητα 35άρη και βάλε έδειξε με τις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς ο νεαρός ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος.

Τι και αν η ομάδα του είχε αδικηθεί στην καθοριστική φάση του πέμπτου σετ. Ο γιος του κόουτς του Παναθηναϊκού προσπέρασε την φάση αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Πιστεύω ότι δεν πρέπει να δώσουμε σημασία
στον πόντο που ίσως ήταν άσος του Ράπτη, άλλα να σταθούμε στην εμφάνιση μας. Είμαστε μία καλά χτισμένη ομάδα. Δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση. Χαιρόμαστε όλοι που είμαστε μέλη του Παναθηναϊκού. Το σημαντικό είναι ότι μπορούμε να παίξουμε ίσο προς ίσο κάθε αντίπαλο στο πρωτάθλημα» είπε ο αμούστακος Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος.

Δηλώσεις επιπέδου έκανε και ο ακραίος του Ολυμπιακού Ανδρέας Φράγκος ο οποίος εξήρε την μαχητικότητα του αντιπάλου: «Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ μαχητικός και πάρα πολύ καλός σε πολλά σημεία του αγώνα. Εμείς είχαμε καλό ρυθμό με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να διαχειριστούμε πολλά σημεία και ο Παναθηναϊκός να γίνει ακόμα πιο μαχητικός. Το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με δυο χρόνια πριν. Είναι πολύ νωρίς και έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Δουλεύουμε καλά όμως και νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να φανεί η δουλειά μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα