Ο Ζουέλα σου δείχνει το δρόμο

Ελληνικά, Κυπριακά και Πορτογαλικά ονόματα του ποδοσφαίρου έχουν ήδη εγγραφεί για το μάθημα "Sports Director" της Stars OfThe Future και αυτό δείχνει τη σημασία που δίνουν στην πρωτοβουλία αυτή της εταιρείας, να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι και να εκπαιδευτούν τα νέα αστέρια τουμέλλοντος.

Μεταξύ αυτών είναι ο Γιώργος Στράτος πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Super League,
τα αδέλφια Θανάσης και Βασίλης Καραγκούνης, ο Διονύσης-Παναγιώτης Στεργιώτης, ο Παναγιώτης Πανούσης, ο Σπύρος Ράικος, οι οποίοιεξακολουθούν να είναι ενεργοί ποδοσφαιριστές αλλάπροετοιμάζονται παράλληλα.

Επιπλέον, τα αδέρφια Τσερεγκώφ, ο Φίλιππος-Παντελής που παίζει στην Κ-20 του Πανιωνίου και ο Δημήτρης που σπουδάζει Οικονομικά. Νέοι αθλητές της SportingCP Soccer Academy Ελλάδος / Κύπρου, επίσης, ο Παρασκευάς Άντζας από την Ξάνθη και τον Ολυμπιακό, η Ολυμπία-Χριστίνα Καλογιάννη Executive Manager και εκπαιδευτικός-παιδαγωγός, η Ράνια Μάρκου Manager Director, ο Ανδρέας ΜπαρμπαρήςGeneral Director, η Αντωνία Κηφισιώτου Commercial Managerκαι ο Marco Santos, Communication Director της Stars Of TheFuture.

Επιπλέον, προπονητές, όπως Κωνσταντίνος Σταμέλος, ο οποίος είναι ο Τεχνικός Συντονιστής και εκπαιδευτικός-παιδαγωγός, ο Μιχάλης Μπαρμπαρής, ο Γιάννης Σιδέρης, ο Γιώργος Αργύρης, ο Γιάννης Μπουλούκος, ο οποίος είναι εκπαιδευτικός-παιδαγωγός, ο Βαγγέλης Μανωλόπουλος, ο οποίος είναι αθλητικός ψυχολόγος, ο Χάρης Χαραλάμπους GeneralDirector, ο προπονητής Ανδρέας Θεωρής, ο Αλέξης Γκαρπόζης από την Ξάνθη, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, ο Paulo Costinha από την SportingCP και FC Porto, ο Diogo Bartolo, ο οποίος είναι Τεχνικός Συντονιστής και εκπαιδευτικός-παιδαγωγός, η Tania Costinha, ο Pedro Afonso, ο Francisco Delgado από την Sporting CP και την Ξάνθη, και ο Tiago Pereira από την FC Porto και SLBenfica.

Στο μάθημα συμμετέχουν άνθρωποι που ανήκουν στη Διοίκηση διάφορων ΠΑΕ, Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, Πρόεδροι από ΠΑΕ, προπονητές, καθηγητές Φυσικής Αγωγής, φοιτητές που σπουδάζουν Φυσική Αγωγή.

Οι συμμετέχοντες της Stars Of The Future θα έχουν την ευκαιρία, στο τέλος του μαθήματος, να κάνουν την πρακτική τους άσκηση σε έναν επαγγελματικό σύλλογο καθώς επίσης θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος. Το συγκεκριμένο μάθημα προετοιμάζει τους επαγγελματίες για το μέλλον ώστε να είναι επιτυχημένοι στη ζωή τους.

Το πρόγραμμα θα είναι διάρκειας 32 ωρών και θα ξεκινήσει στις 19 Νοεμβρίου για να ολοκληρωθεί στις 23 Ιανουαρίου. Όσοι ενδιαφέρονται να γραφτούν στα σεμινάρια μπορούν να επικοινωνήσουν στα παρακάτω μέσα:

http://www.stars-future.com/el

email: [email protected]

Facebook: Stars Of The Future

Instagram: starsofthefutureacademies

Tel: (+30) 2108030833


Keywords
Τυχαία Θέματα