Απαντήσεις δόθηκαν σχετικά με το πότε θα δούμε το trailer του "Avengers 4"

Δώσε μας καλά νέα, πρόεδρε!

O δημοσιογράφος του Sirius XM, Erick Weber δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter κάποιες αποκαλύψεις που έμαθε από τον Kevin Feige, τον πρόεδρο των Marvel Studios.

Μέσα σε αυτές πήραμε και μια απάντηση σχετικά με το πότε θα δούμε το πρώτο trailer του

"Avengers 4". Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Feige, το trailer θα κάνει το ντεμπούτο του "πριν το τέλος της χρονιάς", δηλαδή σε περίπου δύο μήνες.

Διαβάστε την δημοσίευση παρακάτω:

Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι το "Guardians of the Galaxy Vol. 3" βρίσκεται "σε αναμονή", κάτι που γνωρίζαμε ήδη από άλλες πηγές. Μετά την απόλυση του James Gunn τον Αύγουστο που μας πέρασε, η παραγωγή είχε σταματήσει καθώς η αναζήτηση για έναν νέο σκηνοθέτη συνεχίζεται. Στα μέλη του συνεργείου που ετοίμαζαν την παραγωγή της ταινίας στην Ατλάντα δόθηκε το ελεύθερο από τις Disney και Marvel Studios να δουλέψουν σε άλλες ταινίες και projects.

Ο Feige είπε ότι ο Namor ίσως εμφανιστεί στο MCU, αλλά ακόμα αποφασίζουν πότε και αν θα γίνει κάτι τέτοιο. Τα δικαιώματα του χαρακτήρα βρίσκονται στα χέρια της Universal και γι'αυτόν τον λόγο η εμφάνιση του Namor είναι περίπλοκη.

Παρόμοια ζητήματα υπάρχουν και με τον Hulk και την πιθανότητα μιας standalone ταινίας. Πέρυσι, ο Mark Ruffalo είπε ότι δεν θα δούμε τον Hulk σε αυτόνομη ταινία, γιατί η Universal "δεν ξέρει πως να συνεργαστεί με την Marvel".

Τέλος, ο Weber μετέφερε τα λεγόμενα της προέδρου της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, επιβεβαιώνοντας ότι η φημολογούμενη αυτόνομη ταινία για τον Boba Fett είναι "100% νεκρή" και ότι αντ' αυτού επικεντρώνονται στη σειρά του Jon Favreau, "The Mandalorian". Πολλά από τα spin-offs που ετοιμάζονταν μπήκαν στον πάγο, μετά τα χαμηλά έσοδα του "Solo: A Star Wars Story", αν και κάποια άλλα επιβεβαιώθηκαν.

Το IGN προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Disney για επιπλέον σχόλια. Για ό,τι νεώτερο θα σας ενημερώνουμε, γι'αυτό μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Λακωνικός ο Chris Evans σχετικά με το τέλος του "Avengers 4" Πιθανή διαρροή από το δεύτερο μέρος του "Infinity War" Το κελάηδημα του Hawkeye ακούμε στο νέο τραγούδι του Sam Feldt

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα