Resident Evil τίτλοι έρχονται στο Nintendo Switch

Μέσα στο 2019.

Resident Evil, Resident Evil 0 και Resident Evil 4 θα έρθουν στο Nintendo Switch το 2019.

Έχοντας ανακοινωθεί στο Twitter,

η Capcom αποκάλυψε ότι "θα φέρει πολλούς αγαπημένους τίτλους στο Nintendo Switch", και ότι θα μάθουμε περισσότερα σύντομα.

Αυτοί οι τίτλοι θα συντροφεύουν τα Resident Evil Revelations 1 και 2 που κυκλοφόρησαν πέρυσι στην κονσόλα, και την cloud έκδοση του Resident Evil 7 Biohazard στην Ιαπωνία.

Το Resident Evil κυκλοφόρησε το 1996 στο PlayStation και ακολουθεί την έρευνα των Chris Redfield και Jill Valentine στην Raccon City καθώς μέλη της ομάδας τους, S.T.A.R.S., αγνοούνται. Ένα remaster του GameCube port κυκλοφόρησε σε PlayStation 4, Xbox One και PC το 2015.

Το Resident Evil 0 είναι η πέμπτη προσθήκη στη σειρά και έκανε ντεμπούτο στο GameCube το 2002.

Είναι ένα prequel του αρχικού Resident Evil και ακολουθεί τους Rebecca Chambers και Billy Coen, καθώς εξερευνούν ένα εγκαταλελειμμένο training facility της Umbrella Corporation. Το Resident Evil Zero HD κυκλοφόρησε σε PlaySation 3, Xbox One και PC το 2016.

Ελπίζουμε ότι θα μάθουμε πολλά για τις εκδόσεις αυτές του Switch και αν όλα πάνε καλά, ίσως η Capcom να αλλάξει τη στάση της και να φέρει το Resident Evil 2 Remake στη νεώτερη κονσόλα της Nintendo.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Το PAW Patrol: On A Roll διαθέσιμο από σήμερα Just Cause 4: Panoramic Trailer Jump Force - Paris Games Week 2018 Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα