Απαντήσεις δόθηκαν για τη στρατηγική του Thanos στη συγκέντρωση των Infinity Stones

"Αν δεν γνωρίζει που βρίσκεται και η Soul Stone, τότε ποιο το νόημα;"

Εξαιρετική υπομονή έδειξε ο Thanos όταν μάζευε τις Infinity Stones και προκάλεσε πολλές απορίες. Γιατί δεν συγκέντρωνε νωρίτερα τις πέτρες, αφού γνώριζε τις τοποθεσίες σχεδόν όλων; Μέσα από το ερμηνευτικό track της οικιακής έκδοσης του "The Avengers: Infinity War" οι δημιουργοί της ταινίας εξήγησαν τους

λόγους.

Ακολουθούν spoilers από τα "The Avengers: Ifninity War" και "Guardians of the Galaxy Vol.2"!

"Ο καταλυτικός παράγοντας ολόκληρης της ταινίας ήταν η στιγμή που ο Thanos κατάλαβε πως θα βρει την Soul Stone αφού αιχμαλώτισε την Nebula στο σκάφος του (μετά το τέλος των γεγονότων του 'Guardians of the Galaxy Vol.2, όπου η Nebula οδηγούμενη από συναισθήματα εκδίκησης επιστρέφει να σκοτώσει τον πατέρα της) και παραβίασε τον εγκέφαλο της και μαθαίνοντας ότι η Gamora γνώριζε την τοποθεσία της Soul Stone", δήλωσε ο συν-σεναριογράφος Stephen McFeely. Μαζί του, ο Christopher Markus, ομοίως συν-σεναριογράφος, και οι σκηνοθέτες Joe και Anthony Russo έδωσαν μερικές ακόμα διευκρινήσεις για την ταινία.

Ο Joe Russo εξήγησε τον λόγο που ο Thanos ξεκίνησε να συγκεντρώνει τις πέτρες αφού έμαθε όσα χρειαζόταν σχετικά με την τοποθεσία της Soul Stone. Φαίνεται πως, ο γνωστός θηριώδης villain δεν κυνήγησε τις Infinity Stones νωρίτερα "διότι τη στιγμή που θα το κάνει, όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος θα στραφούν εναντίων του. Αν δεν γνωρίζει που βρίσκεται και η Soul Stone, τότε ποιο το νόημα;".

Ο McFeely πρόσθεσε πως αυτή ήταν "η σκοτεινή απορία", την οποία ο ίδιος και ο Markus έπρεπε να απαντήσουν, και γνώριζαν πως δεν είχαν επιλογή να να αφήσουν αυτό το καταλυτικό σημείο της ταινία εκτός του σεναρίου. "Κανονικά θέλεις, την αφορμή, τον καταλύτη για αυτό να βρεθεί πιθανόν στην οθόνη και πιθανόν να είναι στην αρχή", εξήγησε ο McFeely. "Αλλά γνωρίζοντας πως θέλαμε να προσεγγίσουμε την ιστορία το θάψαμε περίπου στη μέση. Και, ξέρεις, και πάλι, σε βγάζει εκτός ισορροπίας, αλλά είναι ξεκάθαρα εκεί".

Στην ταινία είδαμε τον Thanos να βασανίζει την κόρη του, Nebula, μέχρι εκείνη να του αποκαλύψει, παρά τη θέληση της, τον τρόπο για να αποκτήσει την τελευταία πέτρα, την Soul Stone, αυτή που θα του έδινε και την ολοκληρωτική δύναμη να εξαλείψει τον μισό πληθυσμό του σύμπαντος με ένα χτύπημα των δακτύλων του. Το κλειδί ήταν η Gamora, όχι μόνο για να βρει ο Thanos την τοποθεσία της πέτρας αλλά και για να τη φέρει στα χέρια του. Η θετή του κόρη είναι το μόνο πλάσμα που ο τυραννικός villain αγαπά και με τον θάνατο της απέκτησε τη δύναμη για το περιβόητο snap.

Πολλοί ήρωες χάθηκαν από το snap, ελάχιστοι σώθηκαν, μερικοί χρειάζεται να ζήσουν με τύψεις για τις λάθος επιλογές τους και ο Joss Whedon φαίνεται ευτυχής με την έκβαση των γεγονότων. Πολλές απορίες μένουν ακόμα να απαντηθούν.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΠόσο επηρεάστηκε ο Thanos από το χτύπημα των δαχτύλων του;Ο Thor μπορούσε να σώσει τον κόσμο, αλλά δεν το έκανε και μάθαμε γιατίΈνα ακόμα Easter Egg αποκαλύφθηκε για το "Avengers: Infinity War"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα