Star Wars: Episode 9: Έφθασε η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

Ένα γλυκόπικρο κεφάλαιο ξεκινά.

Επίσημη η έναρξη των γυρισμάτων της επόμενης ταινίας του franchise "Star Wars". Μία εικόνα από τα γυρίσματα μετέφερε την πληροφορία.

Έχουμε μάθει ήδη αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με το "Star Wars: Episode 9", όπως το ότι παλιοί και νέοι χαρακτήρες επιστρέφουν, ωστόσο μία φωτογραφία από το πλατό αρκεί για να εξυψώσει την αγωνία για την επόμενη ταινία από τον κόσμο του "Star Wars". Είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας που έχει δημοσιευθεί και δίνει το σήμα της

έναρξης της παραγωγής.

Ο σκηνοθέτης J.J. Abrams μοιράστηκε αυτή την εικόνα με το κοινό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Αν και η εικόνα είναι θαμπή στο βάθος, φαίνεται πως ο John Boyega έχει μπει στον ρόλο του ως Finn και έχει λάβει θέση στο Millennium Falcon.

Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα Star Wars: Episode IX , μέσω Twitter.

Την εικόνα συνόδευσε κι ένα ευχαριστήριο μήνυμα του Abrams προς τον Rian Johnson, σκηνοθέτη του "The Last Jedi", και τον George Lucas, ενώ επίσης αναγράφοντας τα συναισθήματά του για την γλυκόπικρη έναρξη των γυρισμάτων υπό τη σκιά της απουσίας της Carrie Fisher.

"Γλυκόπικρο ξεκινά αυτό το κεφάλαιο χωρίς την Carrie, αλλά χάρη στο καταπληκτικό cast και την ομάδα, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε", έγραψε στο tweet του ο Abrams. "Είμαι ευγνώμων για τον Rian Johnson και ξεχωριστά ευχαριστώ για τον George Lucas που δημιούργησε αυτόν τον απίθανο κόσμο και την αρχή μίας ιστορίας της οποίας είμαστε τυχεροί να έχουμε μέρος".

Σχετικά με την απώλεια της Fisher από το σύμπαν του "Star Wars" μίλησε νωρίτερα και ο Mark Hamill, συμπρωταγωνιστής της για πολλά χρόνια.

Στο cast θα δούμε τους Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega και Oscar Isaac, ανάμεσα σε πολλούς άλλους. Μαζί τους και από το παρελθόν θα ακολουθήσουν οι Mark Hamill και Carrie Fisher, για την οποία Fisher θα χρησιμοποιηθεί ακυκλοφόρητο υλικό από το "The Force Awakens". Μία θέση στην ταινία έχει κερδίσει και ο χαρακτήρας του Lando.

Η ταινία θα φτάσει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2019 και μέχρι τότε έχουμε πολύ χρόνο για να μάθουμε ακόμα περισσότερα σχετικά με τον τρόπο που θα χειριστούν τις εξελίξεις στο σύμπαν του "Star Wars".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceStar Wars: O Mark Hamill μιλάει για την Carrie Fisher στο "γλυκόπικρο" Episode 9Παλιοί και νέοι χαρακτήρες επιστρέφουν για το Star Wars: Episode IXΕπιστρέφει ο παλιός, γνωστός Lando στο "Episode IX"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα