Ο Thor μπορούσε να σώσει τον κόσμο, αλλά δεν το έκανε και μάθαμε γιατί

Ο συγγραφέας Christopher Markus και ο Joe Russo μίλησαν σχετικά.

Ο απολογισμός των ευθυνών για τα γεγονότα του "The Avengers: Infinity War" δεν έχει τελειωμό. Αυτήν τη φορά στο επίκεντρο βρίσκεται ο Thor.

Κίνδυνος! Πιθανά spoilers! Προχωρήστε με δική σας ευθύνη.

Οι πράξεις των περισσότερων ηρώων στην προσπάθειά τους να πολεμήσουν τον Thanos (Josh Brolin) έχουν ήδη αναλυθεί. Ο Star-Lord (Chris Pratt)

έχει ήδη κατηγορηθεί για την αδυναμία του να συγκρατήσει τα συναισθήματα του, μία αδυναμία που εμφανίστηκε σε μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές της ταινίας και ματαίωσε άκαρπα την πρώτη σημαντική μάχη με τον αφανιστή της ανθρωπότητας.

Ωστόσο, ο γιος του Odin και βασιλιάς του Asgard, φέρει εξίσου ευθύνες. Λίγο πριν εμφανιστεί ο Thanos στην Wakanda, προκειμένου να αποκτήσει και την τελευταία Πέτρα της Αιωνιότητας, είδαμε τον Thor να συνεργάζεται με τον Rocket και τον Groot ώστε ο πρώτος να αποκτήσει ένα νέο όπλο. Οι τρεις ήρωες θα κατευθυνθούν στο Nidavellir και από εκεί θα φύγουν με το Stormbreaker στα χέρια του Thor, το μοναδικό όπλο που έχει τη δύναμη να νικήσει τον Thanos.

Ο χρόνος τρέχει, ο Thanos σε μια στιγμή δίνει το παρόν στη Wakanda, η Wanda κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον εμποδίσει αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, καθώς ο τυραννικός villain ανακτά και την τελευταία Infinity Stone. Και εκεί που έχει σηκώσει το χέρι του για να κάνει το μοιραίο snap εμφανίζεται ο Thor, σαν από μηχανής θεός, και χτυπάει τον Thanos, όχι στο κεφάλι δίνοντας το τελειωτικό χτύπημα και εμποδίζοντας τον για πάντα, αλλά στο στήθος. Ο Thor είχε την τέλεια ευκαιρία να σώσει τον κόσμο και την έχασε και ο συγγραφέας Christopher Markus αποκάλυψε μερικές πτυχές του ήρωα που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση.

Μέσα από το ερμηνευτικό βίντεο του "The Avengers: Infinity War" ο Markus εξήγησε πως η επιλογή του Thor ήρθε μετά από έντονα συναισθήματα για εκδίκηση. Ο συγγραφέας περιέγραψε ακριβώς τη δική του οπτική της θρυλικής σκηνής.

" Είναι ένα μικρό παραπάτημα στον ρόλο του Thor, να έχει αυτή τη στιγμή για εκδίκηση", διευκρίνισε ο Markus και συμπλήρωσε, σχετικά με τον τρόπο που ο ίδιος θυμάται τη σκηνή. "Όσο μνημειώδης κι αν είναι αυτή η σκηνή στον κινηματογράφο, η αρχική μου μνήμη είναι ο Josh Brolin με ένα τεράστιο κομμάτι θώρακα που τον έκανε να μοιάζει σαν ένα από τον έκανε να μοιάζει σαν έναν από τους 'Fruit of the Loom guys', με ένα τεράστιο αφρώδες τσεκούρι καρφωμένο στο στήθος του".

Νωρίτερα, είπαμε πως οι Thor, Rocket και Groot ταξίδεψαν στο Nidavellir. Εκεί μέσα στα συντρίμμια του περάσματος του Thanos βρήκαν τον Eitri (Peter Dinklage), τον κατασκευαστή του Infinity Gauntlet που βρίσκεται στο χέρι του Thanos και αυτόν που θα κατασκευάσει το Stormbreaker. Ο Joe Russo πρόσθεσε τη δική του άποψη σχετικά με αυτό το όπλο, που κατά κάποιο τρόπο αποτελεί "αδερφό" του Gauntlet, και την πράξη του Thor.

" Ο άνθρωπος που έφτιαξε το Gauntlet και το Axe εξόπλισε τον Thor με ένα όπλο που θα μπορούσε να νικήσει το Gauntlet. Ατυχώς, εκείνος δεν πήγε να χτυπήσει στο κεφάλι", δήλωσε ο Russo εκφράζοντας ξεκάθαρα την ιδέα πως, ακόμα και με το σωστό όπλο, ο Thor έκανε την λάθος επιλογή.

Οι στιγμές που ακολουθούν αποδεικνύουν τα λόγια των Markus και Russo. Μετά το χτύπημα του, ο Thor στέκεται για μια στιγμή για να βεβαιωθεί ότι ο Thanos κατάλαβε πως με αυτόν τον τρόπο πήρε την εκδίκηση του. Δεν δίνει το δεύτερο χτύπημα, αυτό που πιθανόν να τα τελείωνε όλα, και αφήνει στον villain τον χρόνο να κάνει το τραγικό snap και να μεταφερθεί σε άλλον κόσμο, σε αυτόν που ο Anthony Russo αποκαλεί "Soul World" (τον κόσμο των ψυχών), μία διάσταση κρυμμένη μέσα στην ίδια τη Soul Stone.

Ο Thanos, ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Joe Russo, δεν δραπετεύει ανέπαφος. "Η δύναμη που χρειάστηκε για να τεθούν σε λειτουργία και οι έξι Πέτρες είναι αξιοσημείωτη και ξεκάθαρα τραυμάτισε το Gauntlet και τον Thanos, μόνιμα".

Αν ο Thor είχε δώσει τη χαριστική βολή, αν ο Star- Lord είχε συγκρατήσει τα συναισθήματα του για τον θάνατο της Gamora, αν και αν, και πολλές ακόμα ερωτήσεις περιμένουν μία απάντηση. Μην χάσετε καμία απάντηση από το "The Avengers: Infinity War" καθώς αυτές αναδύονται, στο IGN Greece.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Ένα ακόμα Easter Egg αποκαλύφθηκε για το "Avengers: Infinity War" SDCC 2018: Ευχαριστημένος ο Whedon από την εξέλιξη του Thanos στο "Infiity War" SDCC 2018: Σε αποχή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οδήγησε τον Joe Russo o θάνατος χαρακτήρα στο "Infinity War"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Αναζητήσεις
zeblaze thor 4 pro 4g άποψη
Τυχαία Θέματα