Απαντά ο Will Smith στα σχόλια περί της εμφάνισής του στην ταινία "Aladdin"

Μην ανησυχείτε!

Μετά τη δημοσίευση της πρώτης φωτογραφίας, όπως είναι φυσικό, αντιδράσεις προκλήθηκαν από την από την παρουσίαση του Genie. Όπως είδαμε, ο αγαπητός χαρακτήρας δεν είναι μπλε, κάτι που μπέρδεψε τους fans.

Ο Smith έκανε μια δημοσίευση στην προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram ξεκαθαρίζοντας λίγο την κατάσταση. "Πρώτη ματιά στους Genie, Jasmine και #Aladdin! Δείτε με με τον κότσο στο κεφάλι (και ναι, θα είμαι ΜΠΛΕ! :-) )"

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι το

Genie παρουσιάζεται στην "ανθρώπινη μεταμφίεσή" του, την οποία χρησιμοποιεί για να περπατά στην Agrabah και στις δημόσιες περιοχές, αλλά ότι "στην περισσότερη διάρκεια της ταινίας το Genie θα είναι CGI".

Δείτε την δημοσίευση παρακάτω:

Το EW, το οποίο πρωτοδημοσίευσε την εικόνα, είπε ότι ο λόγος που το Genie παρουσιάζεται με την ανθρώπινη μορφή του είναι γιατί το CGI και τα ειδικά εφέ δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

Το cast της live-action μεταφοράς αποκαλύφθηκε τον Ιούλιο, και αποτελείται από τους Mena Massoud ως Aladdin, Naomi Scott (Power Rangers) ως Jasmine, Will Smith ως Genie και Marwan Kenzari ως Jafar. Νέοι χαρακτήρες θα είναι ο Billy Magnussen ως Prince Anders και ο Numan Acar ως το δεξί χέρι του Jafar, Hakim.

Ο Guy Ritchie έχει τα σκηνοθετικά ηνία της ταινίας και ο John August επιμελείται της παραγωγικής διαδικασίας μαζί με τον Dan Lin. Η Vanessa Taylor ανέλαβε να δώσει νέα κατεύθυνση στο σενάριο των Guy Ritchie και John August, βασισμένο στο παραμύθι του "Χίλιες και μία νύχτες" που ενέπνευσε στο παρελθόν και στην ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney (1992).

Ο παραγωγός Dan Lin είχε δηλώσει ότι οι εθνικότητες των χαρακτήρων θα παραμείνουν ως έχουν για να υπάρχει ποικιλομορφία στο cast και να γίνει "μια ταινία αυθεντική στον κόσμο".

Νέα τραγούδια θα ακουστούν στην ταινία, μεταξύ άλλων ένα ντουέτο των Jasmine και Aladdin, το οποίο θα συνθέσουν οι Benj Pasek και Justin Paul (La La Land), οι οποίοι μάλιστα είχαν συνεργαστεί με τον αρχικό συνθέτη της ταινίας κινουμένων σχεδίων, Alan Menken.

Η live-action ταινία "Aladdin" έχει ορίσει ημερομηνία πρεμιέρας τις 24 Μαΐου 2019 (ΗΠΑ).

IGN GreeceΠρώτη ματιά στους χαρακτήρες της ταινίας "Aladdin"Δελεαστικό φαίνεται το λυχνάρι στην πρώτη εικόνα της ταινίας "Aladdin"Αλλαγές στο tracklist θα φέρει το remake του Αλαντίν

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα