Όταν ο πρωταγωνιστής του "Entourage" έπαιζε τον Aquaman

"Well this is aquward."

Εν αναμονή της κυκλοφορίας του "Aquaman" στις ΗΠΑ, το γνωστό κανάλι HBO τρολλάρει την επερχόμενη ταινία της DC με την υπενθύμιση ότι ο πρωταγωνιστής της σειράς "Entourage" κατείχε τον ρόλο του Aquaman πριν τον Jason Mamoa.

Η δημοσίευση έγινε μέσω Τwitter στην επίσημη σελίδα του HBO και φέρει τον τίτλο, “Well this is aquward”. Παρουσιάζεται

το βιντεάκι όπου οι χαρακτήρες του "Entourage" παρακολουθούν την ταινία το σινεμά.

Well this is aquward. pic.twitter.com/HEwIWwgJMY

HBO (@HBO) 19 Δεκεμβρίου 2018

Στο "Entourage", ο φανταστικός ηθοποιός Vince Chase, τον οποίο ενσάρκωνε ο Adrian Grenier, δέχεται να παίξει τον γνωστό χαρακτήρα σε μια εκδοχή της ταινίας, την οποία σκηνοθετούσε ο James Cameron. Θεωρήθηκε η μεγάλη επιτυχία του ηθοποιού και αυτή που του έδωσε την αναγνώριση που αναζητούσε στο Χόλιγουντ. Η εν λόγω ταινία υποτίθεται ότι συγκέντρωσε $116.844.114 τις πρώτες τρεις μέρες κυκλοφορίας της, κάτι που είδαμε σε διαφήμιση του περιοδικού Variety.

Η σειρά έτρεξε για 8 σεζόν αρχίζοντας από το 2004 και καταλήγοντας σε μια ταινία που ολοκλήρωσε την ιστορία το 2014. Οι Mark Wahlberg και Stephen Levinson ήταν εκτελεστικοί παραγωγοί και βασιζόταν στο περίπου στην εμπειρία του Wahlberg, όταν πρωτομετακόμισε στο Λος Άντζελες για να γίνει ηθοποιός. Στην σειρά παρήλασε μια μεγάλη γκάμα από ηθοποιούς, αθλητές, παραγωγούς κ.α. σε εναλλακτικές εκδοχές των εαυτών τους. Πρωταγωνιστούσαν οι Jeremy Piven, Kevin Connolly, Adrian Grenier, Jerry Ferrara και Kevin Dillon.

Όσον αφορά την ταινία, ο James Wan σκηνοθέτησε το σενάριο των David Leslie Johnson-McGoldrick και Will Beall. Στους παραγωγούς περιλαμβάνονται οι Peter Safran και Rob Cowan, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns και Walter Hamada.

Το cast αποτελείται από τους Jason Momoa ως Aquaman/Arthur Curry, Nicole Kidman ως Queen Atlanna και Amber Heard ως Mera, Willem Dafoe ως Vulko, Patrick Wilson ως King Orm, Dolph Lundgren ως Nereus, Yahya Abdul-Mateen II ως Black Manta και Julie Andrews ως Karathen.

Στην ταινία δεν είδαμε κάποιον άλλον χαρακτήρα από το "Justice League", αλλά είδαμε μεταλλικούς καρχαρίες. Ένα prequel μυθιστόρημα θα συνοδεύει την ταινία, η οποία έχει διάρκεια 2 ώρες και 23 λεπτά.

Αν δεν έχετε δει την ταινία να ξέρετε ότι περιέχει σκηνή μετά τους τίτλους τέλους, οπότε καλό είναι να μη φύγετε τρέχοντας από την αίθουσα του κινηματογράφου.

Διαβάστε το review μας για το "Aquaman" και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Μέχρι στιγμής, η ταινία έχει βυθίσει το κινέζικο box office και συνεχίζει δυναμικά και στις άλλες χώρες.

IGN GreeceΟ Jason Momoa απαντάει στα σχόλια του IGNAquaman ReviewΟ Aquaman σχολιάζει τα άλλα μέλη της Justice League

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα