Πινακάς: "Μας λείπει η ψυχολογία, υπάρχει πίεση" (vid)

Πινακάς: "Μας λείπει η ψυχολογία, υπάρχει πίεση" (vid)ntzouaniΣάβ, 01/16/2021 - 22:34

 

Για τη δύσκολη βαθμολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΛ μίλησε ο Δημήτρης Πινακάς στα κανάλια Novasports και τον Ευγένη Δαδαλιάρη, τονίζοντας ότι λείπει η ψυχολογία από την ομάδα του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Πινακά: 

Για την ήττα από τον Απόλλωνα: 

"Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα,προσπαθήσαμε, δεν ήμασταν

αρκετά καλοί, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, ο αντίπαλος σκόραρε σε μια ευκαιρία και τελείωσε το ματς". 

Για το πως οδηγήθηκε η ΑΕΛ σε αυτή τη βαθμολογική κατάσταση:

"Μας λείπει η ψυχολογία, είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Πρέπει να στρωθούμε στη δουλειά, να δούμε τι φταίει και η ομάδα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση και να πάρουμε αποτελέσματα".

Για το αν υπάρχει πίεση: 

"Υπάρχει πίεση, ξέρουμε ότι η ΑΕΛ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν της αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση και πρέπει να συνεχίσουμε για να κάνουμε αυτό που είναι σωστό για την ομάδα και τους οπαδούς της". 

Για το αν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση: 

"Με λίγη παραπάνω δουλειά και πίστη, αν γίνουμε περισσότερο οικογένεια, τότε θα μπορέσουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ Οι δηλώσεις του Πινακά THE EXPERTS Μοιραστείτε το Submitted by ntzouani on Σάβ, 01/16/2021 - 22:19 https://novasports-forthnet.secure.footprint.net/PINAKAS_160121.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off On Off ΕΛΛΑΔΑ Οι δηλώσεις του Πινακά ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΑΕΛ - Ποδόσφαιρο ntzouani On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Για τη δύσκολη βαθμολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΛ μίλησε ο Δημήτρης Πινακάς στα κανάλια Novasports. Article publish on Σάβ, 01/16/2021 - 22:34 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα