Αντσελότι: «Καθοριστικό το ματς με την Παρί»

Ο Κάρλο Αντσελότι υπογράμμισε πως η αναμέτρηση της Νάπολι με την Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι καθοριστική για την πορεία της ομάδας του την εφετινή σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ειδικότερα στο Champions League. Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Νεϊμάρ Τζούνιορ και Κιλιάν Εμπαπέ, για τους οποίους υπογράμμισε πως θα είναι ο διάδοχοι των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Χαρακτηριστικά,
ο Αντσελότι υπογράμμισε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό και για τις δύο ομάδες. Βρεθήκαμε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο με Παρί και Λίβερπουλ. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης μπορεί να είναι καθοριστικό τόσο για το μέλλον της ομάδας μας όσο και για εκείνη της Παρί. Χρειαζόμαστε μια εξαιρετική απόδοση για να πάρουμε το παιχνίδι, επειδή δεν διαθέτουμε τόση ποιότητα όσο εκείνοι στο ρόστερ μας».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε: «Η Παρί δεν έχει μεγάλη εμπειρία από στο Champions League, αλλά φέτος είναι πιο δυνατοί από πέρσι. Έχουν πλέον μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό τους και ξέρουν πως μπορούν να κατακτήσουν το τρόπαιο. Νομίζω πως οι Εμπαπέ και Νεϊμάρ μπορούν να είναι οι διάδοχοι των Μέσι και Ρονάλντο. Θεωρώ πως αν ο Εμπαπέ δεν πάρει φέτος την χρυσή μπάλα, θα την κατακτήσει σίγουρα τα επόμενα χρόνια».
Keywords
Τυχαία Θέματα