Προς τι αυτή η ισοπέδωση;

Η ένταση και ο θυμός σίγουρα ποτέ δεν μπορούν να είναι καλοί σύμβουλοι, σε οτιδήποτε και αν κάνεις. Τις περισσότερες φορές σε οδηγούν σε βεβιασμένα συμπεράσματα, ακραία σε κάποιες περιπτώσεις. Η ισοπεδωτική κριτική προς την ΑΕΚ, προπονητή και παικτών, μετά το 0-0 εννοείται πως δεν με βρίσκει σε κανένα κομμάτι της σύμφωνο. Και φυσικά δεν θα έχει θετικό αντίκτυπο.

Θαρρείς πως ο Παναθηναϊκός ήταν εύκολη λεία και η πρωταθλήτρια
Ελλάδας θα κέρδιζε με άνεση. Στο μόνο που μπορώ να συμφωνήσω με την κριτική που γίνεται σε social, απόψεις, ραδιόφωνα και ότι άλλο... βήμα υπάρχει διαθέσιμο είναι πως η ΑΕΚ δεν είχε όντως καλή απόδοση. Οι περισσότεροι παίκτες δεν μπήκαν ποτέ στο κλίμα του παιχνιδιού. Μια άσχημη βραδιά έχουν δικαίωμα να κάνουν (κάνουμε) όλοι (μας).

Από αυτό το σημείο όμως μέχρι να βγαίνει «άχρηστος ο Ουζουνίδης», «με τι βύσμα παίζει ο Μάνταλος» και όλα αυτά που γράφτηκαν και ειπώθηκαν απέχουν πολύ από την ρεαλιστική πραγματικότητα.

Σίγουρα η ΑΕΚ δεν έπαιζε μόνη της το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Έπαιζε με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, την πιο σταθερή σε απόδοση και μια από τις λίγες ομάδες που προσπαθούν να παράξουν ποδόσφαιρο με τον ενθουσιασμό και την ποιότητα που διαθέτει. Οπότε όσοι ισχυρίζονται πως ο αντίπαλος της ΑΕΚ ήταν εύκολη λεία θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Επίσης, οι παίκτες που κόντρα στον Άρη πρόσφεραν γκολ και θέαμα δεν έγιναν ξαφνικά ανίκανοι και άχρηστοι για την ΑΕΚ.

Από αυτήν την ομάδα υπάρχουν απαιτήσεις γιατί τις έχει δημιουργήσει η ίδια.
Η Πρωταθλήτρια Ελλάδας έχασε μια σημαντική ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας. Το γνωρίζουν αυτό άπαντες στο στρατόπεδο της Ένωσης και είναι λογικό να τους εξοργίζει ακόμα περισσότερο η άσχημη εμφάνισή τους.
Όσο για την ισοπέδωση προς το πρόσωπο του Μαρίνου Ουζουνίδη αυτό που θα πω είναι πως ο 46χρονος τεχνικός δεν το αξίζει όλο αυτό.

Με εμπόδια στη δουλειά του από τραυματισμούς ποδοσφαιριστών, αργοπορημένα συμπληρωμένο ρόστερ έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που στα περισσότερα ματς παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Είτε κερδίζει, είτε χάνει. Τον Ουζουνίδη τον γνωρίζω χρόνια και αυτός ενοχλήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον για την εικόνα της ομάδας του και φυσικά από τα δικά του λάθη. Δεν θα μείνει εκεί όμως.

Θα τα συζητήσει, θα ξυπνήσει τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών του και η ΑΕΚ θ’ αργήσει πολύ να ξανακάνει άσχημη εμφάνιση. Ήδη οι πρώτες κουβέντες έγιναν για το τι έφταιξε και ήρθε αυτή η εμφάνιση. Και νομίζω εκεί θα πρέπει να σταθούμε, ότι οι πάντες αναγνώρισαν τις ευθύνες τους και είναι έτοιμοι από το επόμενο κιόλας ματς να δώσουν απαντήσεις. Και επειδή καμία σεζόν δεν τελείωσε αρχές Νοεμβρίου προς τι αυτή η ισοπέδωση;
Keywords
Τυχαία Θέματα