Αντετοκούνμπο: «Συνεχίζουμε να χτίζουμε την ομάδα μας»

Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στην εμφάνισή του στη νίκη 115-102 επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, στην οποία έκανε triple double και τόνισε πως είναι περισσότερο περήφανος, για το πως παίζει πλέον η ομάδα του. Επίσης, ο αστέρας των «ελαφιών» τόνισε πως απομένουν 74 ματς μέχρι τα play off του φετινού πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του συλλόγου είναι απλώς

ένα ακόμη βήμα. Συνεχίζουμε να χτίζουμε. Είναι υπέροχο που είμαι μέρος του. Ποτέ δεν μπορείς να το θεωρήσεις δεδομένο. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος του και που μπορώ να έχω μια ομάδα που μπορούμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν με 8-0. Αλλά στο τέλος της ημέρας είμαι χαρούμενος που χτίζουμε καλές συνήθειες».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε: «Το να πασάρεις την μπάλα δημιουργεί πολλή ενέργεια. Ήμασταν σε θέση να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, όλοι την άγγιζαν, όλοι σούταραν Και ήταν διασκεδαστικό. Οι τύποι έκαναν σουτ και ήταν απλά μεταδοτικό. Το 8-0 είναι υπέροχο, αλλά είμαι περήφανος για το πώς παίζει η ομάδα. Πώς αμυνόμαστε μαζί και πώς κυκλοφορούμε την μπάλα. Πώς κάνουμε τα σουτ. Πώς είμαστε ανιδιοτελείς και πώς χτίζουμε καλές συνήθειες. Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι συνήθειες μπορούν να μεταφερθούν στο επόμενο παιχνίδι και στους 74 αγώνες που μας απομένουν συν τα πλέι οφ».

Keywords
Τυχαία Θέματα