Super League 1: Τέσσερις αγώνες στο πρόγραμμα της πρώτη μέρας

Στις 15:45 η Λαμία θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Αθ. Διάκος» τον Βόλο ΝΠΣ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με οκτώ βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 20 βαθμούς. Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τέσσερις φορές με γηπεδούχο τη Λαμία και έχουν από μια νίκη, ενώ δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 5-5.

Στις 18:30, ο

ΟΦΗ θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» τον Ιωνικό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση με επτά βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 14η θέση με τέσσερις βαθμούς. Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στην Κρήτη 18 φορές κατά το παρελθόν, με τους Ομιλίτες να έχουν 14 νίκες και τους Νικαιώτες τέσσερις. Κανένα ματς των δυο ομάδων δεν έχει λήξει ισόπαλο, όταν διεξήχθη στην Κρήτη. Τα γκολ είναι 44-20 υπέρ των γηπεδούχων.

Στις 19:00 ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει στο Περιστέρι τον Άρη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με έντεκα βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έκτη θέση με 14 βαθμούς. Οι δυο τους έχουν συναντηθεί 16 φορές στο Περιστέρι, με τους Περιστεριώτες να έχουν τρεις νίκες και τους Θεσσαλονικείς πέντε. Επίσης, οκτώ ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 22-18 υπέρ των «κίτρινων».

Τέλος, στις 21:00 ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 16 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ένατη θέση με εννέα βαθμούς. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει 19 νίκες στις προηγούμενες 28 συναντήσεις των δυο ομάδων στη Θεσσαλονίκη. Οι Γιαννιώτες έχουν πέντε νίκες, ενώ τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 52-23 υπέρ των «ασπρόμαυρων».

Το πρόγραμμα της ενδέκατης αγωνιστικής:

Σάββατο 5 Νοεμβρίου

ΠΑΣ Λαμία-Βόλος ΝΠΣ (15:45)
ΟΦΗ-Ιωνικός (18:30)
Ατρόμητος-Άρης (19:00 Novasports2HD)
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (21:00 Novasports Prime)

Κυριακή 6 Νοεμβρίου

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός (16:00)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:30)
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ (20:30 Novasports Prime)

Keywords
Τυχαία Θέματα