Ανοίγει τα χαρτιά του ο Γουλιέλμος

Η στιγμή που ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος, θα ανοίξει τα χαρτιά του και θα μιλήσει δημοσίως για την κατάσταση που βρήκε στην ομάδα, παραλαμβάνοντας τη διοίκηση από την οικογένεια Λάσκαρη, αλλά και για το πώς αυτή διαμορφώνεται τέσσερις περίπου μήνες μετά, πλησιάζει!

Συγκεκριμένα, ο νυν μεγαλομέτοχος της "κίτρινης" ΚΑΕ θα τοποθετηθεί για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους
φίλους του Άρη το μεσημέρι της Δευτέρας (27/8), στις 12 μ.μ., σε συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει στο Μουσείο Μπάσκετ της ομάδας, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Στον αγωνιστικό τομέα, χαρακτήρα αποφόρτισης είχε η προπόνηση της Κυριακής (26/8) για τους παίκτες του Άρη. Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του κατάρτισαν ένα πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις με βάρη και πισίνα, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ.

Η μείωση της έντασης ήταν απαραίτητη για τους “κίτρινους”, μετά από τις δυνατές προπονήσεις των προηγούμενων ημερών στο Άργος Ορεστικό, όπου η ομάδα πραγματοποιεί από την περασμένη Πέμπτη (23/8) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Τη Δευτέρα (27/8), οι παίκτες του Άρη επιστρέφουν στις διπλές προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, ενώ την Τρίτη (28/8) το απόγευμα θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι (κεκλεισμένων των θυρών) απέναντι στη Καστοριά, στο κλειστό γήπεδο του Άργους Ορεστικού.

Σε ό,τι αφορά στους τραυματίες, ο Λευτέρης Μποχωρίδης, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, συμμετέχει στο πρόγραμμα με τα βάρη. Ο Βαλάντης Κουρτίδης εξετάστηκε την Κυριακή (26/8) στη Θεσσαλονίκη από το γιατρό της ομάδας, Νίκο Κουκουλιά, και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί διάταση έσω θυλακοσυνδεσμικού συστήματος αριστερού γόνατος πρώτου βαθμού. Αυτό σημαίνει πως ο 17χρονος διεθνής παίκτης θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης για 10-15 μέρες.
Η ΚΑΕ Άρης δημοσίευσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στιγμιότυπο από τη χαλάρωση των παικτών την Κυριακή (26/8) στην πισίνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα