Μαρτίνς: "Δεν μου άρεσε όπως ξεκινήσαμε, καλύτεροι στο β'" (video)

Ο Ολυμπιακός βελτίωσε την απόδοσή του στο β' μέρος, και αυτό είναι που κρατά ο Πέδρο Μαρτίνς από το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, τονίζοντας πως νούμερα ένα στόχος είναι το πρωτάθλημα. "Θέλεις και τύχη στο Καραϊσκάκη" τόνισε μεταξύ άλλων ο Άκης Μάντζιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου:

Τις 23 τελικές εκ των οποίων 14 στην εστία αλλά μόνο ένα γκολ: Καλησπέρα σας (σ.σ. στα ελληνικά).
Θέλω να απαντήσω ένα ένα. Πραγματικά είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Έχουμε δείξει πως βάζουμε πολλά γκολ και έχουμε και δοκάρια. Υπήρχε και κούραση αλλά δεν θέλω να πω ως δικαιολογία. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το πως ξεκινήσαμε το ματς γιατί μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πρέπει στο Καραϊσκάκη ειδικά να είναι πιο επιθετικός. Στο β' μέρος ήμασταν πιο καλοί. Ο αντίπαλός μας, μας έκλεισε τους δρόμους αλλά μία ομάδα σαν εμάς πρέπει να βρίσκει τρόπους και να κυριαρχεί πάντα. Η νίκη μας ήταν δίκαιη.

Την σχέση του με τον κόσμο του Ολυμπιακού και την κίνησή του να ζητήσει με κίνησή του να βοηθήσει στο 85': Το θεωρώ φυσιολογικό. Ο κόσμος μας είναι ο 12ος παίκτης. Στο παιχνίδι της Πέμπτης ο κόσμος μας έδινε δύναμη μέχρι το τέλος. Επίσης στο ποδόσφαιρο είναι σημαντικό να καταλαβαίνει και ο κόσμος το πόσο χρειάζεται. Η σχέση αυτή πρέπει να δυναμώνει και να πιστεύει στην ομάδα για να δίνει παλμό και ώθηση.

Την Μπέρνλι και το εάν θα κάνει κάποιες αλλαγές επηρεασμένος από παίκτες που έπαιξαν σήμερα: Ναι σήμερα κάναμε αλλαγές. Κάποιες επειδή θέλαμε και κάποιες επειδή κάποιοι παίκτες όπως οι Ποντένσε, Μπουχαλάκης και Μιράντα είχαν δυσκολία στο ανακάμψουν διότι είχαμε το ματς με την Μπέρνλι. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως πρωταρχικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Φυσικά θέλουμε να περάσουμε την Μπέρνλι αλλά ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ήμασταν αναγκασμένοι για αλλαγές και επειδή υπάρχει το ματς με την Μπέρνλι. Για την συνέχεια δεν θα είναι έτσι γιατί θα είμαστε πιο καλά προετοιμασμένοι.
Τα νέα αποκτήματα και πότε θα είναι έτοιμα: Είναι δύσκολο να πω πότε θα είναι στο 100%. Θα βοηθήσει η διακοπή διότι θα έχουμε φιλικά παιχνίδια. Αυτό θα βελτιώνεται διότι οι παίκτες θέλουν ρυθμό, προπονήσεις και παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μάντζιου:

Το παιχνίδι: Καλησπέρα και καλή χρονιά και σε εμάς και σε εσάς. Ήρθαμε σε ένα ματς με έναν φορμαρισμένο Ολυμπιακό και με καλά παιχνίδια από την Ευρώπη. Είχαμε πλάνο και εάν εξαιρέσουμε την φάση του πέναλτι δεν είχε τις μεγάλες φάσεις ο Ολυμπιακός. Στο β' μέρος δεχθήκαμε πίεση και περισσότερες φάσεις. Και μόνο που μείναμε στο παιχνίδι έως το τέλος αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Είχαμε και κάποιους παίκτες ανέτοιμους και κάποια εσωτερικά θέματα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και καλή συνέχεια στην Ευρώπη.

Το 4-4-2 των Πειραιωτών και εάν τους δυσκόλεψε: Κοιτάξτε. Καμιά φορά αυτό είναι υπέρ. Όταν παίζεις με δύο φορ πίσω. Το πρόβλημα ήταν με εμάς γιατί είχαμε παιδιά που δεν ήταν έτοιμα. Είτε ήρθαν αργά και είτε είχαν τραυματισμούς. Όλοι έγιναν εν γνώσει μας. Με την είσοδο του Χασάν φόρτωσε και πολύ σε ύψος ο Ολυμπιακός και ειδικά στις στατικές φάσεις. Πιο πολύ ήταν από εμάς το πρόβλημα.

Τον Επασί: Σίγουρα ήταν ένας παίκτης σημαντικός. Και πέρυσι έδειξε καλά στοιχεία. Αυτή είναι η δουλειά του. Χαιρόμαστε για αυτό. Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό στο γήπεδό του θέλεις και τύχη. Στο β' μέρος δεχθήκαμε πίεση.

Τον Λεβαδειακό: Δεν ήμασταν ομάδα που κλειστήκαμε. Το είδατε. Βγήκαμε στην κόντρα. Κλέψαμε και μπάλες και εάν ίσως είχαμε πιο καλή τελική προσπάθεια... Έχουμε τους παίκτες. Μετά την διακοπή θα είμαστε πιο καλοί και δύσκολοι για κάθε αντίπαλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα