Μοιρασιά χωρίς χαμόγελα σε βουβό τοπίο (video)

Δεν πήραν επί της ουσίας αυτό που ήθελαν η Φροζινόνε με την Μπολόνια σε ένα ματς που είχε μοιρασμένες τις εντυπώσεις, αλλά εις πηλίκο έγραψε.. 0-0.

Οι «ροσομπλού» του Φιλίπο Ινζάκι μπήκαν πιο δυνατά κερδίζοντας μέτρα στο Ολυμπιακό στάδιο του Τορίνο – τόπος τέλεσης του αγώνα λόγω τιμωρίας της Φροζινόνε – δημιουργώντας τις καλύτερες ευκαιρίες τους στο πρώτο ημίωρο.
Ο γκολκίπερ Σπορτιέλο αντέδρασε αποτελεσματικά στις προσπάθειες των Φαλτσινέλι (15’), Ντζεμαϊλί (16’) και Πόλι (31’).

Σταδιακά η
τυπικά γηπεδούχος Φροζινόνε μπόρεσε να ανασυνταχθεί και δημιούργησε ευκαιρίες στο ξεκίνημα της επανάληψης. Εκεί πιο επικίνδυνος παίκτες φάνηκε ο Γκανέζος μέσος Τσίμπσα όμως στις 2-3 περιπτώσεις που «χώθηκε» στην αντίπαλη άμυνα δεν βρήκε στόχο μια φορά με προβολή και μια με κεφαλιά, στην καλύτερη ευκαιρία στο 73ο λεπτό.

Το 0-0 μάλλον δεν ικανοποιεί δύο ομάδες που έχουν από έναν βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές δίχως έως τώρα να σκοράρουν.

Χαμένη λίγο παραπάνω η Φροζινόνε καθώς έχασε, λόγω τραυματισμού – νωρίς στο ματς – τον Ισλανδό μέσο Χάλφρεντσον ο οποίος υπέστη θλάση αποχωρώντας στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης και για 3-4 βδομάδες από τις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας του.
Keywords
Τυχαία Θέματα