Ανοιχτός στην πιθανότητα να παίξει τον Batman o Jon Hamm

"Εξαρτάται από την ιστορία."

Ο Jon Hamm, τον οποίο γνωρίσαμε ως Don Draper στη σειρά "Mad Men", λέει ότι θα μπορούσε να παίξει τον Batman, υπό τις σωστές συνθήκες.

Στη συνέντευξη In Depth With Graham Bensinger (μέσω The Hollywood Reporter), ο Jon Hamm

ρωτήθηκε τι θα απαντούσε στις φήμες που τον ήθελαν να γίνεται ο Batman. Και για πρώτη φορά απάντησε θετικά, αν βέβαια το σενάριο είναι καλό.

"Εξαρτάται από το σενάριο, δηλαδή την ιστορία", είπε ο Hamm. "Είμαι fan των κόμικς από πάντα. Διαβάζω κόμικς από τα εννιά, ίσως και μικρότερος. Και ξέρω λίγο πολύ τα πάντα γι'αυτά. Μου αρέσει το είδος και μου αρέσει όταν τα κάνουν καλά... εξαρτάται από την ιστορία".

Ο Hamm σημείωσε ότι τα "Black Panther" και "Legion" είναι παραδείγματα των κόμικς που μεταφέρθηκαν καλά στις οθόνες, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν τον έχουν πλησιάσει για τον ρόλο, παρά το γεγονός ότι ενδιαφέρεται.

"Υπήρχαν οι φήμες [γύρω από την πιθανότητα να παίξω τον Batman] από την πρώτη σεζόν του 'Mad Men'", είπε ο Hamm. "Κυριολεκτικά, δεν το συζήτησα ποτέ με κανέναν. Και έχω καθίσει στο ίδιο δωμάτιο με αυτούς τους ανθρώπους. Δεν μου προσφέρθηκε ποτέ τίποτα. Μάλλον το ίντερνετ θέλει τα δικά του... θα χώραγα στη στολή. Θα πρέπει να κάνω γυμναστική, που δεν μ'αρέσει, αλλά θα είναι μια ενδιαφέρουσα εκδοχή. Και αν ήθελαν να με ρωτήσουν, γιατί όχι;".

Εν τέλει, ο Ben Affleck ενσαρκώνει τον γνωστό χαρακτήρα στο DC Extended Universe, αν και υπάρχουν φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τον ρόλο, με τον ηθοποιό να ψάχνει έναν ωραίο τρόπο για να φύγει. Η επερχόμενη ταινία του Matt Reeves, "Batman", αν και θα είναι μέρος του DCEU, δεν θα έχει απαραίτητα τον Affleck στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Άλλες φήμες ήθελαν τον Ben Affleck να κρεμάει την κάπα του μετά το "Suicide Squad 2".

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει και η πιθανή αποχώρηση του Henry Cavill ως Superman από το DCEU, και η αντικατάστασή του από τον Michael B. Jordan.

IGN Greece Ετοιμάζεται ήδη η έξοδος του Ben Affleck από Batman; Ξεσπά ο σκηνοθέτης του "Kong Island" για τις στολές του Batman στις ταινίες
Keywords
Τυχαία Θέματα