O Voice Actor του Geralt ίσως μην μετέχει στο Cyberpunk 2077

Θα θέλατε μια τόσο γνώριμη φωνή;

O Doug Cockle, που δάνεισε την φωνή του στον εμβληματικό πρωταγωνιστή της σειράς Witcher, φαίνεται να μην συμμετέχει στην παραγωγική διαδικασία του Cyberpunk 2077.

Ο ίδιος δήλωσε στο VG24/7 ότι, "Αυτή τη στιγμή δεν συμμετέχω στην ανάπτυξη κάποιου ΑΑΑ τίτλου". Όπως γνωρίζετε, το Cyberpunk 2077 αδιαμφισβήτητα είναι ένας ΑΑΑ τίτλος, οπότε η εν λόγω δήλωση του voice

actor ίσως αποκλείει, εξ' ολοκλήρου, το ενδεχόμενο να ακούσουμε τη φωνή του στον φουτουριστικό κόσμο του τίτλου.

"Για του λόγου το αληθές, δεν συμμετέχω στο Cyberpunk 2077, οπότε δεν χρειάζεται ούτε καν να πω ψέματα για την ανάμιξή μου". Συμπληρώνοντας στην συνέχεια ότι, "Εάν θα συμμετέχω ή όχι είναι μια άλλη ιστορία."

Ολοκληρώνοντας, άφησε μερικές υπόνοιες ότι η CD Projekt Red θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί μαζί του για το Cyberpunk 2077 δίχως να δίνει περισσότερες πληροφορίες ως προς τη φύση της συνεργασίας.

Καθώς η συνεργασία ανάμεσα στους Cockle και CDPR παραμένει αβέβαιη, ο voice actor υποστήριξε την επιλογή του ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τον Geralt στην τηλεοπτική σειρά του Netflix.

Οσον αφορά το Cyberpunk 2077, η CDPR φαίνεται να δουλεύει πυρετωδώς για να συστήσει ένα φουτουριστικό κόσμο γεμάτο ανδροειδή και βία.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN Greece H EA αποκαλύπτει τις βαθμολογίες των παικτών για το FIFA 19 Το Anthem θα είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο από την πρώτη μέρα To Trading Places επιστρέφει στο GTA Online

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα