Αγγελόπουλος: "Ο Ολυμπιακός δεν διοικείται από το facebook" (video)

Στην κάμερα του novasports και στον Χρήστο Καούρη μίλησε από τη Μαδρίτη ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αποκαλύπτωντας ορισμένα σημεία της "έντονης" -όπως την χαρακτήρισε- κουβέντας, που είχαν οι ερυθρόλευκοι στα αποδυτήρια, την περίοδο της αγωνιστικής κρίσης.

"Μεγάλη νίκη και ικανοποίηση. Καταλάβαμε όλοι τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Πάμε δυνατά για τη συνέχεια. Μιλάμε και στις ήττες, όχι μόνο στις νίκες. Η αμφισβήτηση ήταν για όλους. Το αντιμετωπίσαμε με ηρεμία και ψυχραιμία, ξέρουμε
ποιοι είμαστε και τι αξίζουμε. Υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι για την κακή περίοδο. Είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση και λίγο έντονη μεσα στα αποδυτήρια, οπότε όταν πάμε καλύτερα, θα μάθετε τι έγινε εκεί μέσα. Ήταν λίγο δυνατή" είπε αρχικά για να απαντήσει στο αν μπορεί να πει κάτι παραπάνω:

"Στο Βελιγράδι θα τα πούμε όλα!".

Συνεχίζοντας, είπε: "Ο Ολυμπιακός δεν διοικείται από το facebook και βάσει των σχολίων που γράφονται. Ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν αυτό. Έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία, που έχει φτάσει να κοντράρει ομάδες με πολύ μεγάλυτερο μπάτζερ, όπως η ΤΣΣΚΑ και η Φενέρ,μεγαθήρια. Να απολαύσουμε την ομάδα και τις στιγμές, δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει άλλη τέοια στο άμεσο μέλλον".
Keywords
Τυχαία Θέματα